torstai 31. joulukuuta 2015

Voi jospa ihmisellä ois joulu ainainen

Vuoden viimeisenä päivänä, uuden vuoden aattona A.D. 2015

Heissan rakkaat blogiystäväni!

Vuoden viimeistä päivää vietämme ja kohta on aika kääntää esiin uusi sivu. Uusi vuosi jo kolkuttelee ovella. Joulusta en millään hellitä, vaikka olekin lukenut monista blogeista, että heillä joulu jo loppuu ihan pian. Meillä sitä vetetään perinteisesti Nuuttiin asti. haluan hyssytellä tässä ihanassa jouluvalojen taianomaisessa maailmassa vielä hetken, kunnes päivä on hiukan pidempi kuin kukonaskeleen verran. Tässä jolukierros meidän kodissamme. Tervetuloa meille jolukylään!






















Vuoden viimeisenä päivänä voi miettiä kulunutta vuotta taaksepäin. Mitä vuoden varrella on tapahtunut? Meillä uutta vuotta aloiteltiin valmistelemalla puolison syntymäpäiväjuhlaa hänen täyttäessä pyöreitä vuosia. Juhliessa vierähti kaksi päivää, sillä synttäreitä juhlittiin sekä virallisesti että yksityisesti. Siinä vierähti tammikuu. 

Synttärijuhlien jälkeen olikin kiireellä ruvettava suunnittelemaan uutena vuotena kihlautuneen nuorenparin häitä, jotka päätetiin pitää toukokuun lopulla. Tosin oli niitä suunniteltu jo pitkän aikaa tätä ennenkin. Toukokuussa vietimme ihanat merelliset hääjuhlat. Toukokuussa myös perustin tämän blogin.

Siinä sivussa mökkeiltiin, käytiin maaliskuussa Prahassa, me tulevat appivanhemmat yhdessä. Häiden jälkeen oli mieheni ja minun vuoro viettää 35-vuotis hääpäiväämme toukokuun viimeisenä päivänä.

Kesällä odoteltiin, milloin se kesä oikein tulee. Juhannuksena kuljin villasukat jalassa. Mökkeiltiin, poimittiin mustikoita, joita metsät olivat täynnä. tehtiin kesälomareissu asuntoautolla itäiseen Eurooppaan.

Syksyäkin odoteltiin, sillä syyskuussa teimme Sisilian-matkan, joka oli yhdistetty mieheni syntymäpäivämatka ja meidän 35-vuotishääpäivämatkamme. Syyskuussa vietimme myös tapaamisemme 40-vuotispäivää.

Syksyllä mökkeily jatkui ja joulunodotustakin alkoi jo olla ilmassa. - Minulla siis jo tuossa syys-lokakuulla. -  Katseltiin kurkiaurojen lentoa ja valmistauduttiin talven tuloon.

Vasta marras-joulukuulla meille kerrottiin, että tapaninpäivänä vietämme taas hääjuhlaa. Alkoi taas ihana häiden valmistelu, joka jo vanhasta tottumuksesta oli helpompaa. Muistaa pappi, kanttori, kirkko, juhlapaikka.... Ja päätteeksi saimme viettää romanttisia talvihäitä.

Tällaista mahtui meidän vuoteemme. Entä Sinun? Katsotaan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Tähtien tuiketta, rakettien räiskettä, paljon, paljon onnellisuutta ja siunausta Uuteen Vuoteenne <3
t.Maija Myrskyluodolta

4 kommenttia:

  1. Ihanaa muistelua ihanasta vuodesta - mahtuipa paljon upeita huippuhetkiä tähän vuoteen! Vaikea kuvitella, että vuodesta 2016 tulisi yhtä "juhlavaa", mutta toivottavasti muuten tulee entistäkin upeampi vuosi!
    Ihania kuvia myös, teillä on kyllä niin kaunista ja tunnelmallista aina, erityisesti jouluna! :)
    Hyvää uutta vuotta! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Oli kyllä harvinaisen paljon juhlia ja mikäs sen mukavampaa. Nyt varmaan sitten on vain totuteltava vähempään juhlimiseen. Valmistujaiset kaiketi ovat kuitenkin tokokuussa, kun sairaanhoitaja/teveydenhoitaja tyttäremme valmistuu ensihoitajaksi. Sitä odotellessa nautitaan tästä uudesta vuodesta kaikkinensa :)

      Poista
  2. Meilläkin joulusta nautitaan Nuuttiin asti,kaikista valoista ei ehkä silloinkaan vielä raaskita luopua.
    Kuulostaapa teidän vuotenne tapahtumarikkaalta ja mukavalta.Meilläkin on vuosi 2015 kulunut oikein hyvissä merkeissä,pienesti on matkusteltu,vähän remonttia tehty ja pihaakin laitettu. Vuoden tärkeimpänä ja ihanimpana asiana kuitenkin on mainittava ensimmäisen lapsenlapsemme syntymä ja hänen kasvunsa ja kehityksensä seuraaminen.
    Oikein hyvää Uutta Vuotta sinne Myrskyluodolle. T.Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo<3 Tuntuupa meillä olevan monenlaista yhteistä. Ja paljon onnea tuoreille isovanhemmille! Isovanhemmuus on jotain, minkä ymmärtää vasta, kun saa lapsenlapsen. Se on niiiiin ihanaa. Lapsenlapsen kasvua ja kehitystä seuraa paljon tarkemmin kuin omien, kun on enemmän aikaa. Nautitaan täysin siemauksin mummeina olosta! Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle pikkuisen kanssa!

      Poista