lauantai 13. helmikuuta 2016

Hyvää Ystävänpäivää! - Buon San Valentino! - Happy Valentines!

Moikka! - Ciao! - Hello!

Talvi on edennyt taas jo siihen vaiheeseen, että ystävänpäivää vietetään huomenna. Meillä otetaan varaslähtö ja istumme meillä jo iltaa tänään yhdessä perheemme ja ystäviemme kanssa.


Yhdessä olimme ystäviemme kanssa syksyllä Sisiliassa ja sen kunniaksi tytär on luvannut leipoa meille sisilialaista cassata-kakkua. Voimme näin talven pimeydessä muistella vielä päiviä Sisilian kuuman auringon alla, miten kuuma hiekka poltti jalkojen alla, miten pulahdimme turkoosiin, kristallinkirkkaaseen veteen ja miten sametinpehmeä pimeys kääri meidät illan tullen lämpöiseen syleilyynsä.





Mitä muuhun tarjoiluun tulee, on toinen tytär luvannut pyöräyttää creme bruleet ja katsotaan, mitä me saamme miehen kanssa aikaiseksi. Minä siis yhdellä kädellä! Mutta kaikkein tärkeintä on viettää aikaa rakkaan perheen ja ihanien ystävien kanssa.




Suloista Ystävänpäivää, rakkaat blogiystävät <3 Pitäkää huolta itsestänne, rakkaistanne ja ystävistänne! Halit Maija

Buon San Valentino a tutti amigi! - Happy Valentines to all my friends! Maija

2 kommenttia:

  1. Hmmm.... Tuo ihana sametinpehmeä pimeys... Olin jo melkein unohtanut! Teillä oli varmaan ihana muisteloilta kaikkine makunautintoineen! Pystyit varmaan hetkeksi unohtamaan täysin tuon kipeän käden.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kiva ilta :) Ja totta totisesti, vaihtelu virkistää!

    VastaaPoista