tiistai 25. heinäkuuta 2017

Hansakuningatar Lübeck

Moi vaan!
Matkaa on tehty nyt neljä päivää ja olemme saapuneet Lübeckiin,  tuohon ihastuttavaan vanhaan marsipaanikaupunkiin.
Aamulla saimme herätä lämpimään auringonpaisteeseen. Aamutoimien jälkeen tavarat kasaan, auto siistiksi ja matkaan. Ehkä en ole maininnut, että olemme matkalla siskoni ja hänen miehensä kanssa. Valmistamme päivän ateriat vuoropäivinä ja tänään oli meidän kokkauspäivä.

Alkumatkasta sää oli kaunis, mutta vähitellen kertyi taivaalle uhkaavia pilviä. Ja repesihän se taivas. Loppupäivän satoi vaihtelevasti. Lübeckin Schönböckin leirintäalueelle saavuttuamme joimme kahvit ja sitten tilaamaan taksia vanhaankaupunkiin lähtöä varten. Matka taksilla keskustaan maksoi vain hiukan reilu kymmenen euroa. Kävelimme kaupungilla ja ihailimme vanhaa arkkitehtuuria tuossa Unescon maailmaperintökohteessa. Illallisen nautimme tunnelmallisessa Raatihuoneen kellariravintolassa.
Minneköhän matka jatkuu huomenna? Sateen ropisteessa asuntoauton kattoon on hyvä nukahtaa.
Terveisin Maija

8 kommenttia:

  1. Turvallista ja leppoisaan matkanjatketta!

    VastaaPoista
  2. Olen nähnyt vain kuvissa tuon Lübeckin, näytti kyllä upealta kaupungilta..Vanhat rakennukset on niin kauniita! Mukavaa reissua:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Päden paja!
    Todella kaunis vanhakaupunki on taas tämäkin.
    Kiva, kun olet pistäytynyt blogiini!

    VastaaPoista
  4. Ihan voin aistita saksalaisen oluttupafiiliksen! Gute Reise weiter!

    VastaaPoista
  5. Danke meine Schwester 💝
    Oluttupatunnelmaan pääsee Saksassa helposti 😊

    VastaaPoista
  6. Olemme joskus vain ajaneet Lübeckin lävitse joten tätä kaunista kaupunkia en tunne oikein ollenkaan. Olisi kiva joskus tutustua. Mahtavaa matkaa teille ja turvallisia kilometrejä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos 💝 Kaupunki oli kaunis historiallisine rakennuksineen ja monine kirkontorneineen. Suosittelen vierailua siellä.

    VastaaPoista