tiistai 26. helmikuuta 2019

Hankikanto

Moi!

Kovaakin vesisadetta, kirpeitä pakkasöitä ja päivällä keväistä auringonpaistetta. Perjantaina aamupäivällä ennen töihin lähtöä oli pakko päästä kokeilemaan kantaako hanki. Nuoremman tyttären kanssa lähdimme ulkoilemaan ja kyllähän se hanki kantoi. Saimme vielä naapurinkin koirineen mukaan. Metsän varjoon emme raaskineet lähteä, vaan kiersimme suurta peltoaukeaa auringonkilo kasvoillamme. Enpä muista koska viimeksi on hanki kestänyt kävelyä. Hiihtäen kestää hiukan heikompikin hanki, mutta nyt saattoi huoletta kävellä minne vaan. Potkukelkallakin olisi ollut siellä kiva suihkia. Mikä vapauden tunne! Hangelle olisi voinut jäädä ja jäädä.Ojan jäälle pakkanen oli tehnyt taideteoksiaan.

Kevättä oli rinnassa jo niin kovin, että piti Lidlistä vielä ostaa viikonlopuksi kotiin huumaavaa tuoksuaan koko kotiin levittävä kevätistutus.Kävitkö Sinä nauttimassa hankikannosta?

Kohta tämänkin vuoden helmikuu on muisto vain. Iloisia helmikuun viimeisiä päiviä 💕 T Maija


10 kommenttia:

 1. Totesin töissä myös, että hanki kantaa. Tuli mieleen yo-kevääni, kun lukemisen ohella käytiin äidin kanssa hiihtelemässä pitkin peltoja. Aurinko paistoi ja kahvi maistui aurinkoisessa säässä.
  Iloisia päiviä viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mamma 💕 Kivoja muistoja Sinulla hohtavista hangista.
  Sinulle myös iloisia päiviä 💕

  VastaaPoista
 3. Ihania hankikantoelämyksiä mullakin viime viikolta! Kyllä niin tuli taas lapsuus mieleen! ❤️

  VastaaPoista
 4. Ihan juuri niin! Silloin oli hankikantoa usein. Pääsiäinen, kun haettiin pajunkissoja ojien varsilta, jonne ei ilman hankikantoa olisi päässyt, kun lunta oli paljon.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että voitte vielä nauttia lumisista maisemista ja hiihtämisestä ym. Kylä minäkin olisin hieman pidempään sen lumen täällä pitänyt, mutta eipä se täällä kauaa maassa viihdy. Se lumen tuoma valoisuus on niin kaunista. Mukavaa loppuviikkoa Maija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - A - 💕 Minäkin olisin halunnut pitää vielä kauemmin ne suuret hanget. Mutta vesisateesta oli juuri tuo hankihyöty. Hyvää viikonjatkoa Sinulle 💕

   Poista
 6. Niin kauniita kuvia♥ Hankikanto kelillä on kyllä niin mukava kävellä kun on niin helppo tarpoa eteenpäin:) Äkkiä tämä talvi on taas sujahtanut ja ihan kohta päästään kunnolla nauttimaan keväästä! Leppoisaa alkanutta maaliskuuta ja ihanaa tulevaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde 💕 Nämä keväthanget ovat uskomattoman ihania 😀
   Oikein aurinkoista maaliskuuta ❤️

   Poista
 7. Kiva sana tuo hankikanto! 🤗 Meilläpäin ne on hankiaiset tai kestohanki! Enkä ole vielä tänä vuonna hangille päässyt!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Kaisu kommentistasi ja kiva, että tulit vierailulle💕 Kiva, kuulla eri murteiden sanoja! Tänä vuonna täällä päin on ollut paljon ihania hankikantopäiviä.

  VastaaPoista