maanantai 13. tammikuuta 2020

Hopeista huurretta

Heissan ystävät!

Lauantaina heräsimme pakkasaamuun. Luonto näytti jo ikkunasta niin kauniilta, että päätimme lähteä metsälenkille sitä ihastelemaan. Tähänkö nyt on tultu, että saa olla onnellinen, kun tammikuussa sydäntalvella on edes joskus pakkasta ja maa huurteessa? Lumesta saa vain haaveilla. Onneksi lähdimme ajoissa liikkeelle. Illalla sää olikin jo myrskyineen ja vesisateineen ihan toisenlainen.

Tuosta pörröisestä kauneudesta oli napattava hiukan kuvia muistoksi vuoden 2020 talvesta.Tänäänkin on pakkaspäivä ja kuurassa maa! Nyt on aika siivota joulu pois ja aloittaa uusi ajanjakso.
Hyvää talvipäivää! Rakkaudella Maija

25 kommenttia:

 1. Niin on se hieman kummallista ja surullista, että tähän aikaan vuodesta kaikkialla Suomessa ei ole edes sitä pientä lumikerrosta...Toki pikkupakkanenkin on sitten parempi, kun edes lämpötilan puolesta tulee talvifiilis. ;) Meillä oli taas viikonloppuna myrskyä, mutta tänään näyttäisi 'hieman talvisemmalta'. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi ❤️ On surullista ja huolestuttavaa. Onhan mustia jouluja ollut täällä rannikolla, mutta että tammikuun puolessa välissä, kun pakkasen pitäisi paukkua kovimmillaan, lähennellään kymmentä plus astetta. Myrskyistä kyllä pidän muuten ja niitä tuntuu nyt tulevan lähes joka toinen päivä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia otit kauniista lauantaiaamusta. Se oli kyllä tavallista kauniimpi aamu ja onneksi päivät alkavat nyt toden teolla pidentyä.
  Mukavaa tammikuun jatkoa! Kohta ollaan jo puolivälissä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ❤️ Huomattavasti ovat päivät jo pidentyneet ja vauhdilla on vuosi lähtenyt käyntiin. Sinulle myös mukavia tammikuisia päiviä❤️

  VastaaPoista
 5. Ui että ihania kuvia! On todellinen rikkaus huomata kauneus ympärillä... Sinä olet rikas, sysseliseni! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos syssa ❤️ Onneksi on edes näitä huurrepäiviä näin tammikuulla! Ja huurteinen maisema on yllättävän kaunis.

   Poista
 6. Hei löysin sattumalta blogisi ja selailin postauksia ja huomasin että sinulla ei ole ollenkaan lukijat painiketta. Minulla on puutarha blogi mutta talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Tervetuloa kurkkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nila, kommentistasi ❤️ Kiva, että löysit tänne! Olen tiedostanut tuon puutteen. Saamattomuutta, mutta täytyy ryhtyä korjaamaan sitä. Sinun blogisi sisältö kuulostaa kivalta. Tulen kyllä kurkkaamaan.

   Poista
 7. Kauniita huurteisia kuvia! Vähän sentään talventuntua.
  Mukavaa jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Mamma ❤️ Tänä talvena taidetaan mennä tällaisilla talvikuvilla. Tosin talviaikaa on vielä kosolti jäljellä. Sinulle myös mukavaa jatkoa ❤️

  VastaaPoista
 9. Ihan hurjan kauniita kuvia! Tuollainen on sellainen minulle sopiva talvi :) :) :). Kaunista ilman lumitöitä! Mutta nyt tämä vesisade kyllä vie mieltä apeutta kohti....Mukavaa viikkoa kuitenkin <3!

  VastaaPoista
 10. Kiitos ❤️ Kaunista oli tuona päivänä. Minä kyllä odottelen vielä lunta. Kohta alkaa varmaan taas sataa vettä, kun pimenee niin kovin. Mukavia tammikuisia päiviä Sinullekin ❤️

  VastaaPoista
 11. Hienot huurteiset kuvat! Meri on vielä(kin)! auki, sekin varmasti huurtaa noita havuja ja kasveja.

  VastaaPoista
 12. Kiitos ❤️ Kyllä avonainen meri lisää kosteutta ilmaan ja siksi huurrettakin muodostuu kai enemmän. Pari viikkoa sitten kävimme mökillä ulkosaaristossa, eikä koko matkalla näkynyt jäänriitettä edes rannikon läheisyydessä ja sisäsaariston lahdissa. Meri velloo näin tammikuussa vapaana kuin kesällä konsanaan.

  VastaaPoista
 13. Oi miten ihania huurrekuvia♥ Kyllä on kaunista luonnossa kun on huurretta! Meillä ei ole lainkaan lunta, on kyllä ollut outo talvi:) Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 14. Kiitos Päde ❤️ Minusta on tosi surullista, ettei ole lunta ja kunnon talvea. Kuraa ja mustaa riittää aina vaan. Elän kuitenkin vielä talven toivossa. Mukavaa sunnuntai-iltaa Sinulle ❤️

  VastaaPoista
 15. Kauniita kuvia ja kerrankin pääsin minäkin nämä huurteet sinne Suomeen kokemaan <3

  Lumi olisi ollut vielä mukavampaa, mutta kun ei, niin ei.

  Hyvää helmikuuta <3

  VastaaPoista
 16. Kiitos, Marianna ❤️Kiva, että pääsit kokemaan ne huurteet täällä. Hyvin oli ajoitettu matkasi, sillä kovin montaa huurrepäivää ei meillä valitettavasti ole ollut. Niin kaipaisin minäkin lunta ja kunnon talvea, mutta vesi- ja räntäsateessa plusasteilla mennään.
  Sinullekin hyvää helmikuuta ❤️

  VastaaPoista
 17. Ihanaa sydäntalven kauneutta! <3
  Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 18. Kiitos Susanna ❤️Niin kovin vähän olemme saaneet nauttia talvisemmista maisemista. Vettä sataa senkin edestä. Minulla on ikävä talvea.
  Mukavaa sunnuntaipäivää ❤️

  VastaaPoista
 19. Huurrrrrteista talvea sinne :) Jo on kauniita kuvia!
  Lunta (vieläkin) odotellessa... terkkuja Kustavista!

  VastaaPoista
 20. Kiitos Merikaisla ❤️ Pari päivää on saatu nauttia hennosta talvesta. Kohta se ilmeisesti taas jo on muisto vain.

  VastaaPoista
 21. Huurre on koru ja pukee luontoa sen juhliessa. Taisin saada kuvistasi ideoita teksteihini (runokertomuksiin)

  VastaaPoista
 22. Muuten, miten voisin liittyä lukijaksesi? Kurkkaahan minun blogiini ja laita pieni komentti niin ainakin sitten säilyy blogiosoitteesi . Terkkuja Etelä-Ruotsista Tanskaa (Skagen) "vastapäätä"

  VastaaPoista
 23. Hei Hanna Helena! Kiva, että olet löytänyt blogiini! Tänä vuonna tuosta kauniista huurteesta on saatu nauttia niin vähän. Onpa mukavaa, jos sait kuvistani ideoita runokertomuksiisi. Minäkin olen kirjoittanut runoja kotiseutuni murteella. Joitakin runoja olen julkaissut täällä blogissani. Tänään täällä myrskyää taas, mutta ehkä ensi viikolla tuleekin talvi ja saisi talvikuviakin. Kiitos kommentistasi ja terveisistä tutulta seudulta, jossa niin usein olemme matkailleet. Tuo lukijaksiliittyminen puuttuu blogistani. Pitäisi korjata asia. Tulen ehdottomasti kyläilemään blogiisi.
  Mukavaa helmikuun loppua Sinulle ❤️

  VastaaPoista