lauantai 28. maaliskuuta 2020

Nallehaaste

Hei!Tällaista aikaa nyt eletään, mitä kukaan ei olisi osannut vielä kuukausi sitten kuvitella. Pieniä ilonaiheita pitää nyt etsiä erilaisista asioista. Maailmalla kiertää nallehaaste, jonka tarkoituksena on ilahduttaa ohikulkijoita ja tietysti erityisesti lapsia. Nyt voi lähteä kävelylle bongaamaan ikkunoissa kököttäviä nalleja ja laskea kuinka monta bongaa tänään, huomenna jne. Lisääntyvätkö ikkunalautojen nalleasukit?

Etsi siis nallesi nyt ja aseta ne tuomaan iloa meille kaikille! Heillä on nyt tärkeä tehtävä. Meidän ruokasalin ikkunalaudan kahdestatoista nallesta vanhin on jo lähes 60-vuotias Kalle-nalle. Hänestä olen joskus tehnyt oman postauksenkin. Jos sinulla ei ole nallea, kyllä joku muukin kiva otus ilahduttaa ohikulkijoita.

Pysytään terveinä, pidetään huolta itsestämme ja tietysti myös toisistamme ja noudatetaan kansalaiskuuliaisuutta! Rakkaudella Maija

10 kommenttia:

 1. Voi rakas Kalle, Norjan-nalle, paljon jo elämää nähnyt, mutta että tällaistakin vielä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä arvannut Kalle, kun yhdessä peltotöitä tehtiin, minkälaiseen tehtävään vielä joutuu.

   Poista
 2. Onpa sympaattinen haaste!
  Ihana idea. Itse kun asuu korkealla, ei kukaan näe ikkunoitani, mutta nalleja rakastan ja ne on kyllä parhailla paikoilla meillä odottamassa pikkuväen käyntejä.
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle Maija! ❣️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haaste vei minut heti mukanaan. Nallet ilahduttavat kovin pikkuväkeä myös meillä.
   Hyvää alkavaa uutta viikkoa Sinulle ❤️

   Poista
 3. Meilläkin ovat nallet istuneet ikkunan ääressä muutaman päivän ajan. Asumme kerrostalossa, että en tiedä kuinka hyvin ihmiset kurkkivat tänne ylös. :) Mutta vanhempani olivat laittaneet myös nallen ikkunaan. Heidän nallensa ilahduttaa ohikulkijoita, kun asuvat omakotitalossa. Kivoja piristyksiä tähän kotiarkeen. <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva kuulla! Tänään olimme ulkoilemassa vanhemman tyttäremme ja vanhimman lapsenlapsemme kanssa Turussa ja näimme jokirannan yhden talon ikkunoissa monta nallea. Se ilahdutti mukavasti.

  VastaaPoista
 5. Tämä on niin suloinen haaste ja tuottaa varmasti hyvää mieltä! Toivotaan niin kovasti että koko maailma pääsisi pian palaamaan normiarkeen..Leppoisaa alkanutta viikkoa ja maaliskuun loppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nallet ovat nyt tässä tilanteessa oikein sopivia hyvänmielenlähettiläitä. Todellakin, toivotaan tämän kirotun kevään loppumista, vai vielä kesänkin. Kuka tietää. Pysytään terveinä ❤️

   Poista
 6. Nallehaaste on niin sympaattinen ja sydäntälämmittävää. <3
  Itse olin onneksi ennakoiva ja tein jo viisi viikkoa sitten kaiken valmiiksi nykytilannetta silmällä pitäen. Heti kun näin mihin tämä maailma menee, olin valmis.
  Nyt lockdown päivä numero 18...ehkä...kuka näitä enää laskee!
  Ruokaa edelleen viikoksi ainakin ja kotona on hyvä olla vaikka osa perheestä jäikin Suomeen jumiin.
  Kadun roskalaatikkoa pidemmälle ei siis ole asiaa.
  Toivottavasti saan perheen kasaan kesään mennessä. <3
  Toivon nyt hartaasti että Suomi selviää vähemmällä!
  Aurinkoa sinulle ja pidä sydän tyynenä!

  VastaaPoista
 7. On varmasti vielä murheellisempaa tämä tilanne, kun perheenjäsenet ovat erillään. Olen kovin miettinyt millaista nyt on Italiassa ja Espanjassa. Onneksi Sinä olit viisas ja teit järjestelyt hyvissä ajoin ja pystyt nyt olemaan turvassa.
  Päivät kuluvat, niin kuin ne aina kuluvat, oli poikkeustila tai ei. Lukua niistä ei enää osaa pitää. Se on myös lohduttavaa, ajan kuluminen. Vielä joskus tämän kirotun kevään jälkeen koittaa taas toivottavasti normaali arki.
  Suomessa asuessa on nyt onnekkaassa asemassa, kun meitä on niin vähän ja tilaa on ympärillä. Valtion taholta on myös tehty varhaisessa vaiheessa melko ripeitä toimia.
  Toivottavasti tilanne alkaa kohta teillä siellä jo helpottamaan.
  Aurinkoa Sinunkin päiviisi ja pysytään terveinä ❤️

  VastaaPoista