lauantai 23. huhtikuuta 2016

Viikonloppulukemista

Lauantaitervehdys!

Tällä hetkellä pitkät työpäivät saavat aikaan sen, ettei blogille tahdo jäädä aikaa tai ei vain jaksa illalla enää ryhtyä kirjoituspuuhiin. No mutta nythän on viikonloppu ja ennen pihatöihin rientämistä esittelen teille viikonloppulukemiseni.


Eiliseltä kauppareissulta pyysin miehen tuomaan minulle uuden Lantliv -lehden. En joka kerta raaski sitä osaa, koska irtonumeron hinta on melkoinen, muta aina silloin tällöin. Sitä paitsi siitä riittää kyllä lukemista pitkäksi aikaa. Kuvat ja jutut tässä lehdessä ovat niin minun mieleisiäni. Siinä on sitä ruotsalaista, kodikasta "mysiä", jota he onnistuvat luomaan paikkaan kuin paikkaan ja aikaan kuin aikaan. inspiraatioita kuvista ja jutuista saa ihan valtavasti.


Samaiselta kauppareissulta kotiutui myös Riika-opas. Olemme lähdössä ensi torstaina ystävien kanssa omalla autolla Riikaan kolmeksi yöksi. Olemme olleet siellä hopeahääpäivämatkallamme yksitoista vuotta sitten, mutta nyt on kiva mennä uudelleen katsomaan, mitä kaupungissa on tapahtunut tuona aikana. Opasta hiukan etukäteen tutkimaalla on kiva selvittää tutustumisen arvoiset kohteet viime kerrasta kun ei enää niin kauheasti muista.

Nyt oikein rattoisaa lauantaipäivää kaikille! Halit Maija

6 kommenttia:

 1. Vai Riikaan! Ei hassumpaa! Meillä menee tällä reissulla vielä viikko. Hyvää matkaa! Siellä on kevät varmaan jo pitkällä, täällä vielä noin puoli metriä lunta! :)

  VastaaPoista
 2. Pikkuinen piristysreissu pitää tehdä :) , mutta tehän reissaatte oikein huolella. Täällä sataa järkyttävän kokoisia jalkarättejä, joten saattaa täälläkin kohta olla puoli metriä sitä lunta. Hyvää matkanjatkoa:)

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa blogimaailmassa! :) Tarkoittanee sitä, että elämä alkaa asettua uomiinsa ja rutinoitua muuton jälkeen.
  Kiva postaus, lukeminen on aika mieluisa aihe. Matkaoppaiden lukeminen on kyllä kivaa puuhaa - varsinkin, kun on reissu tiedossa!
  Joko olet Ellan kirjaan ehtinyt tutustua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, että olet taas täällä :)
   Melkein lopuussa on jo Ellan kirja.

   Poista
 4. Lantliv on aina täynnä kaikkea kivaa, kuuluu suosikkilehtiini :)
  Riika onkin varmasti kiva matkakohde, itse olen vieraillut vain lentokentällä (matkalla Suomeen). Moni on Riikaa kehunut, joten matkastanne tulee taatusti mukava ja hauska.
  Me matkaamme torstaina Amsterdamiin tulppaaneja ihastelemaan - matkajuttuja lueskelen täällä siis minäkin.

  Hyvää matkaa ja lomaa :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihana tulppaanimatka tulee varmasti Sinulle:) Oikein hyvää matkaa! Odotan sitten matkakertomusta kuvien kera :)

  VastaaPoista