perjantai 23. kesäkuuta 2017

Hyvää Juhannusta

Heissan!

Juhannusaaton tervehdys täältä Myrskyluodolta! Matka juhannuksen viettoon jäi tähän aattoon kaikkien kiireiden keskellä. Nyt kaikki on sujunut ilman jonotuksia, joten saattoi olla ihan hyväkin juttu, että lähdimme vasta tänään. Niin kaunista on ajella valkoisenaan hohtavien päivänkakkarapeltojen ja auringossa kimmeltävien merenpoukamien vilistessä ohi.
Nyt juhannuksesta meillä alkoi poikkeuksellisesti viikon loma, joka on tarkoitus viettää mökillä. Tähän viikkoon sisältyy myös ystäviemme järjestämä perinteinen veneretki, jonka kohde on meille aina yllätys. Kivaa on siis tiedossa tälle viikolle. Eiköhän reissusta sitten taas ole tulossa postauskin.
Nyt toivottelen kaikille lukijoilleni oikein suloista yöttömän yön juhlaa, paljon salaperäisiä taikoja ja Suomen suvesta nauttimista!
T.Maija

8 kommenttia:

 1. Oikein Ihanaa juhannusta sinullekin Maija!
  Pidä itsesi lämpimänä...

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää juhannusta sinulle!🍓💕🌼😊

  VastaaPoista
 3. Meri vai järvi? Järvi vai meri?... Molemmilla oma viehätyksensä ja voimansa. Järvi lempeämpi? Meri vaativampi, pelottavampi?
  Aurinkoista, lempeää purjehdusreissua teille ja terveiset Itä-Suomesta järven rannalta!

  VastaaPoista
 4. Siinäpä se! Järvi - lempeä kyllä, vesi lämpimämpää. Meri - vaativa, kunnioitettava, salaperäinen, pelottavakin, voimakas, ääretön. Se huokailee, ärjyy tai on ihan tyyni ja leppoisa. Nuo asiat tekevät minusta ehdottomasti meri-ihmisen.
  Kiitos, syssa, matkantoivotuksista ja oikein ihanaa oleilua teille sinne lempeän järven rannalle 💝

  VastaaPoista
 5. Vai, että pääsitte yllätyskohteeseen retkelle, kuulostaa mukavalta ja jännittävältä 😊🌊🚣

  VastaaPoista
 6. Yllätysreissu on tehty. Ihanat ystävät järjestävät tuollaisia!
  Hyvää viikonloppua 😊

  VastaaPoista