maanantai 4. kesäkuuta 2018

Synttärijuhlaa ja kesäkukkia

Moi, moi!

Tänään on luoteistuuli ripotellut maatamme. Repinyt puista oksia ja lehtiä, tiputellut päähän käpyjä ja viilentänyt ilman hyvin toisenlaiseksi, mitä se on lähi aikoina ollut.

Eilen vielä lämpimässä säässä meillä juhlittiin esikoisen synttäreitä. Homman helpottamiseksi haettiin etnistä ruokaa kunkin makuun ja jälkkäriksi synttärisankari toivoi turkkilaisen ohjeen mukaan tehtyä jäätelökakkua, jonka minä lupasin toteuttaa. Kesäisen kimpun juhlapöytään poimin oman pihan ja tienvarren kukista. Mukavaa oli yhdessä herkutella.


Hyvää uutta viikkoa kaikille! Rakkaudella Maija

6 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen kakku! Varmasti hyvää!
  Toivotaan,että tyyntyy. Kyllä amppelit saa kyytiä parvekkeella!
  Viikonjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mamma 💕
  Tuuli on kyllä ripotellut kaikkea, mitä eteen sattuu. Pelkäsin parvekekukkien puolesta, jotka vasta viikonloppuna laitoin, mutta ne olivat onneksi talon suojaisella puolella.
  Sinullekin mukavaa jatkoa viikolle 💕

  VastaaPoista
 3. Ihana jäätelökakku, varmasti herkkua. Kiva kuulla aina erilaisista ohjeista. Jäätelökakkua en olekaan koskaan itse tehnyt. Toivottavasti se kesää tulee vielä takaisin ja kiva kuitenkin, että niitä hellepäiviä oli ollut jo pidempään.😊😎

  VastaaPoista
 4. Kiitos -A-💕 Ajattelin laittaa tuon ohjeen tänne blogiinkin. Se on kiva vaihtoehto ihan perinteiselle jätskipaketille tai kermakakulle.
  Nyt ovat helteet muisto vain. Lämpöä on 9 astetta ja eilen satoi rakeita. Kuivuus on nyt kiusanamme. Viikonlopuksi lupaillaan taas lämpimämpiä säitä.
  Mukavaa keskiviikkoa 💕

  VastaaPoista
 5. Namin näköinen kakku. Herkut maistuu parhaimmalta rakkaiden seurassa ❤. Lämpeneviä säitä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ulla Annika 💕Se on juuri näin😀
  Lämpeneviä säitä myös sinne suunnalle 🌼

  VastaaPoista