sunnuntai 26. elokuuta 2018

Joko mökkikausi päättyy?

Heissan!

Elokuun viimeinen viikonloppu saaristossa oli vielä lämmin. Saimme nauttia sekä poudasta että sateesta.

Herätys sateen rapinaan, aamu-uinti poutahetkellä, vielä muutama ohi kulkeva vene, silkkiuikkuparvi pulikoimassa rannassamme, aamupala terassilla maisemaa ja tunnelmaa talvivarastoon tallentaen.Muinaistulien polttoa ja hämärän lasketumista, lepakkoystävien vikkelää lentoa puusta toiseen. Hiljaista syyskesän tunnelmaa.
Taas vähäksi aikaa jäähyväiset ulapalle. Nähdään pian. Kotimatka on alkanut.Kotipihassa valloittava kesäkurpitsakukkakruunu ihastuttaa hetken kestävällä kukinnallaan.

Suloista syyskesää ystävät! Rakkaudella Maija

8 kommenttia:

 1. Haikeat tunnelmat varmasti. Itsekin koen haikeutta kesän päättyessä.
  Kaunis tuo kurpitsan kukka!
  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka pidän myös syksystä, alkaa haikeus kuitenkin karvertaa mieltä kesän liukuessa pois pikku hiljaa.
   Kurpitsan kukat ovat aivan valloittavia, kuin puutarhan jalokiviä.
   Iloista viikkoa Sinullekin ❤️

   Poista
 2. Eikai kesä vielä ole ohi vaikka elokuun viimeinen viikonloppu onkin käsillä. Lämpimiä päiviä tulee varmasti vielä. Mukavaa syksyn odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös mökkikausi jatkuu vielä, ihan myöhäiseen syksyyn asti. Monet kuitenkin jo loputtava mökkeilyn. Vielä on kesää jäljellä ja taas päivät lämpenevät viikonloppua kohti.
   Sinulle myös mukavaa syksyn odotusta ❤️

   Poista
 3. Olet kyllä tunnelman kokijan ja välittäjän mestari! Sinulle ei tarvitse toivottaa: Carpe diem. Ihanaa fiilistelyä, kiitos kun muutkin saavat siitä nauttia! - Ja minä kun olen luullut olevani varsinainen fiilistelijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos syssa 💕
   Ehkä tuo tunnelman tärkeys, sen aistiminen ja eläminen, on sukuvika.
   Tunnelmallisia elokuun lopun päiviä sinne teille 💕

   Poista
 4. Meillä oli kesällä viikon verran mökki vuokralla ja jo sen jättäminen tuntui haikealta. Miltä sitten tuntuisi, jos olisi oma mökki...onhan siinä aina haikeat tunnelmat, mutta ensi keväänä alkaa taas uusi kausi. Odotan kovasti sitä oikeaa syksyä, keltaisia puita ja kirpeitä aamuja ja, että kaulahuivin sopii jo sitoa kaulaan. Eilen meillä oli ihmeen lämmintä vaikka viime viikosta ei ollut. Mukavaa sunnuntaita teille :)

  VastaaPoista
 5. Haikeaa onkin mökin jättäminen, mutta vielä me mökkeilemme syksylläkin.Toisaalta sitten, kun mökkikauden lopetamme, tulee elämä hiukan rauhallisemmaksi. Ei ainaista pakkailua, lähtöä, siivoilua ja purkamista. Ja onneksi mökkiä pääsee aina moikkaamaan, kun autotie on perille asti.
  Syksy on ihanaa aikaa, vaikkei kesästä raaskisi luopua. Vielä tänne luvataan ihan kesäisiä lämpötiloja.
  Oikein ihanaa sunnuntaita sinne myös 💕

  VastaaPoista