tiistai 30. huhtikuuta 2019

Magnolia kukkii - Hauskaa Vappua
Heissan!

Tätä olen jännittänyt koko kevättalven aina tähän asti. Pikkuinen, viime keväänä istutettu magnoliani kukkii kuin kukkiikin! Se on pikkuhiljaa availlut ihania nessunenäliinamaisia kukkiaan sulostuttamaan pihaamme. Kylmiksi öiksi kukat sulkeutuvat nukkumaan ja avautuvat jälleen auringon lämmittäessä.

Näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille blogissani vieraileville Iloista Vappua!

Rakkaudella Maija

10 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua! :) <3 Ja ihana pihan sulostuttaja :)

  VastaaPoista
 2. Mikä sulous, mikä puhtaus! Uskomatonta... Minä kun yhdistän magnolian Mustaanmereen. 🌊
  Glada vappen för alla! ❤️

  VastaaPoista
 3. Kiitos syssa 💕 Tämä ihanuus viihtyy täällä eteläisessä Suomessakin suojaisessa ja lämpimässä paikassa. Matkoilla Keski- ja Etelä-Euroopassa olen näitä ihaillut ja nyt se kukkii omassa pihassa.

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos ja miten ihana Magnolia! Hieroin ihan simiäni, että missä etelässä oikein olet! Hauskaa kevään seurantaa sinne! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla Annika 💕 Olen niin tuon kukan lumoissa, mutta nyt se hytisee ja värjöttelee tuolla jäätävässä tuulessa. Toivottavasti ei pahastu siitä. Sinullekin kivoja hetkiä kevään etenemistä seuratessa ❤️

   Poista
 5. Hei vasta huomasin!!! Kiitos ja suuri halaus Sunshine blogger awardista!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä❤️Ei sitten muuta kuin vastailemaan, kunhan ehdit 😀

   Poista
 6. Hieno! Toivottavasti kestävät tämän pienen takatalven. Täällä ainakin on ollut kylmää ja muutamia lumihiutaleitakin tänään leijili.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Merikaisla 💕 Rankkaa on nyt kukkivilla kukilla. Meilläkin hitusteli eilen lunta ja viime yön pakkanen oli saanut magnolian kukat ja tulppaanien varret ihan nuupalleen. Toivottavasti kestävät.

  VastaaPoista