maanantai 18. marraskuuta 2019

Kuusi kuvaa kesästä


Sain Kristiina K -blogin Kristiinalta 6 kuvaa kesästä -haasteen. Ideana oli valita kuusi kuvaa kuluneesta kesästä ja valita niistä vielä se mieluisin. Mukava oli palata kesäisiin hetkiin, aurinkoon ja lämpöön näin marraspimeillä. Eipä tehtävä ollut siksi ollenkaan niin helppo kuin aluksi luulin. Olisin halunnut julkaista noista ihanista kesähetkistä vielä paljon, paljon enemmän kuvia. Tässä nyt nämä kuusi kuvaa, joihin lopulta päädyin.


Tässä kuva miniämme veljen hääjuhlasta. Paikka sijaitsee historiallisella paikalla ja ympärillä aukeaa varsinaissuomalainen peltomaisema.


Matkalla Legolandissa vanhimman lapsenlapsen kanssa. Ihmeteltävää riitti kaiken kokoisille ja ikäisille.


Puutarhassamme kirsikat hehkuivat punaisena ja taustalla laventelipensas, joka on talvehtinut jo pari talvea ja kukki runsaasti ja pitkään.


Merikapteeniksi valmistunutta poikaamme juhlimme kesäkuussa. Niittykukat sulostuttivat juhlapöydässä.


Juhannus mökillä ja maljakossa villiruusuja.


Ja meri! Mökkirannan kalliolla voi kuunnella aaltojen liplatusta.

Mieluisin kuva ja rakkain muisto on poikamme valmistujaisista otettu. Miten tärkeää on, että lapsi valmistuu ammattiinsa ja saa ryhtyä etsimään työpaikkaa. Ja ne niityn kukat tuovat kesän tuoksut mieleen vielä nytkin, syysmyöhällä.

Tässä haasteen ohjeet :

Kuusi kuvaa kesästä -haaste :

Tämän vuoden teema on paras. Julkaise kuusi kuvaa kesästä ja kerro, mikä niistä on se parhain. Siis yksinkertaisuudessaan paras muisto, hetki, loppuun saatu projekti, valokuva yms. Mikä vain sinusta on se paras muisto.

Haasta yksi tai useampi blogi. Ilmoita Tuplasti terapiaa -blogiin osallistumisesi ja että saako siellä julkaista valitsemasi parhaan muistosi kuvan tulevassa koontipostauksessa.

Kesän parhaat muistot yhteen postaukseen.

Minä haastan mukaan :

Koti Saksassa sydän Suomessa
Mamma laittaa valkoista
Sarin kotona
Simpukka ja meriheinä

Käy katsomassa Tuplasti terapiaa -blogista lisää kesäkuvia.

Rakkaudella Maija

14 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! Kiitos kun osallistuit haasteeseen.
  Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta ja ilomielin otan sen vastaan! 💖

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta. Kauniita kesämuistoja kuvineen.

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallinen valikko! ❤️
  Meidän kuopus kokosi vastikään myös joukon kesäkuvia postaukseensa. Heillä lunta 40 senttiä, ja on vasta marraskuu - tulee välillä kesää ikävä! ��

  VastaaPoista
 5. Kiitos syssa ❤️ No huh, huh! Tähän kohtaan ne kesäkuvat onkin sopiva kaivaa esille.

  VastaaPoista
 6. Ihania kesä kuvia!
  Kiitos haasteesta! Koitan tehdä sen lähipäivinä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Sari ❤️ Mielenkiinnolla odotan postaustasi!

  VastaaPoista
 8. Hei ja kiitos haasteesta! Olin lomalla pari viikkoa ulkomailla ja nyt tauti iski (kröhä) ja kaiken lisäksi minulla ei pelitä puhelimessa kommentointi - antaa kommentoida, mutta teksti ei ollenkaan ilmesty. Joten tässä sitä vielä ollaan. Vasta nyt pääsin kirjoittelemaan. Laitan ensiviikolla kuvia! Kun tästä tokenen on itsenäisyyspäivä ja ensi sunnuntaina kylätalolla joulumyyjäiset...KIvaa jouluaikaa ja itsenäisyyspäivää sinulle! Ja olihan kauniita kuvia :)!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Ulla Annika ❤️ Kiva, että otat haasteen vastaan! Ehtiihän siihen vastata. Onhan ensi kesään aikaa... Kiirettä ja sattumuksia riittää, mutta ei auta ottaa stressiä tästä kivasta harrastuksesta.
  Minäkin toivotan Sinulle oikein juhlallista itsenäisyyspäivää ja mukavaa joulunodotusta ❤️

  VastaaPoista