torstai 12. joulukuuta 2019

Ich hab' mein Herz in Heidelberg verloren - joulunalusmatka Saksaan

Hallo!

Heidelberg Neckar-joen kainalossa toivottaa meidät tervetulleiksi Saksaan vierailemaan joulutoreilla, kuljeskelemaan vanhankaupungin ahtailla kujilla, lämmittelemään sormia kuuman Gluehwein-mukin ympärillä. Sulassa sovussa koristavat myyntikojuja balettihameissaan tanssivat lasiset kuusenkoristepossut ja puiset seimihahmot tässä käkikellojen kotimaassa. Mitä valitsisin itselle kotiin vietäväksi?

Hämärä laskeutuu jouluvaloin koristelluille kaduille. Jokea pitkin pyyhkii kylmä, joulukuun sumuinen, kummitusmainen tuuli.

On aika painaa pää tyynyyn,että jaksaa nauttia huomisen tuomasta annista.














Rakkaudella Maija

6 kommenttia:

 1. Joulumarkkinat ovat ihania!
  Mukavaa joulun odotusta sinulle Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina ❤️
   Jotenkin olen aina vaan niin kiinnostunut joulumarkkinoista, vaikka myytävät tuotteet ovat kaikkialla aikalailla samoja, eikä juuri mitään tule ostettua. Mutta se tunnelma, hehkuviineineen on jotenkin kiehtova.
   Mukavaa joulunodotusta Sinulle myös ❤️

   Poista
 2. Upeita kuvia!
  Kyllä tuonne helposti sydämensä hukkaa!
  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma❤️
   Juuri näin, kaunista oli.
   Sinulle myös ihanaa joulunalusaikaa ❤️

   Poista
 3. Niin kivoja kuvia! Saksalaiset joulumarkkinat ovat niin tunnelmallisia. Ja pidän niistä koristeellisista kojuista ja kaikista tuoksuista joita kantautuu joka suunnalta. :) Mukavaa joulun odotusta ❤

  VastaaPoista
 4. Kyllä, se tunnelma tuoksuineen on ihan parasta. En kyllä ole koskaan Saksaan joulunaikaan osunut mutta arvaakin, että saksalaiset ovat varsinaisia joulutunnelman luomisen mestareita. Naatiskelkaa! ❤️

  VastaaPoista