maanantai 4. toukokuuta 2020

Vapun ja viikonlopun kokkailuja

Hei!

Vappua vietettiin ihan hissukseen omalla porukalla. Teimme tyttären kanssa munkkeja aivan ihanan ohjeen mukaan Annin uunista - blogista ja churroja K-ruuan reseptillä. Kardemumma ja kaneli tuoksuivat keittiössä ja rasvapata hehkui liedellä. Tyttären keittämät makeat kinuski- ja suklaakastikkeet maistuivat churrojen kanssa. Osan munkeista leivoin omenahillomunkeksi, osasta tein rinkeleitä.

Viikonloppuksi saimme patiollemme uudet kalusteet, joita piti testata. Sunnuntaiksi luvattu lämpimämpi sää sai meidät suunnittelemaan ulkona syömistä. Nyt ei grillattu, vaan tehtiin paellaa Valion ohjeella ja jälkiruuaksi minipannareita, joihin idean sain Koti Saksassa sydän Suomessa -blogista. Lisäksi vielä mansikoita, hedelmiä, hilloa ja kermavaahtoa ja kattaus oli valmis. Pojan perhe tuli myös syömään kanssamme ulos. Turvaväliä emme unohtaneet.








Aurinkoisia toukokuun päiviä Sinulle ❤️Rakkaudella Maija

6 kommenttia:

  1. Voi mitä ihania herkkuja! Paellaa ja mansikoita ja minipannareitakin :). Ihana, että saitte viettää vappua oman perheen kesken. <3 p.s. Paellaa pitää kyllä tehdä joskus kotona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - A - ❤️Hyvin tuntuivat kaikkille pöydän antimet maistuvan ja minipannarit menivät kuin kuumille kiville. Pitää pian tehdä uudestaan.

      Poista
  2. Upeita herkkuja.
    Noita churroja pitää kyllä kokeilla...
    Ihanaa toukokuuta sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma ❤️Churrot olivat kivoja. Ensimmäisen kerran teimme niitä.

      Poista
  3. Wau mitä herkkuja teillä on tehty. Paella on yksi lempiruokiani!
    Ja nuo jälkiruoat, voi että.
    Mukavaa viikon alkua sinulle <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kristiina ❤️Paella on kyllä hyvää ja eri ohjeilla siitä saa hiukan erilaisia muunnoksia. Sinulle myös mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista