tiistai 5. toukokuuta 2020

Tällaisen kakun olisin halunnut leipoa

Moikka!

Mietin viime vuoden äitienpäivää, jolloin kutsuimme äitini, joka tänä vuonna täyttää jo 97 vuotta, ja kaikki neljä sisarustani aveceineen meille äitienpäivälounaalle. Kaikki yhdessä, miten se tuntuikaan mukavalta. Nyt on tiedossa ikkunan takana kahvittelua äitimme takapihalla omat mukit mukana, turvavälein ja vain me sisarukset. Erilainen äitienpäivä tällä kertaa. Jää sekin muistojen kirjaan.

Viime vuonna tein tällaisen kakun äidilleni yhteiseen juhlahetkeemme. Sisällä ihanaa suklaamoussea ja ruusupursotukset päälle. Samanlaisen olisin halunnut tehdä nytkin. Ruusuja rakkaalle äidille ❤️


Toukokuun aurinko paistaa. Aurinkoista päivää kaikille! Rakkaudella Maija

9 kommenttia:

 1. Oi mikä hieno kakku! Tänä vuonna kaikki on tosiaan toisin eikä äiienpäiväkään entisten kaltainen.
  Toivottavasti pikkuhiljaa päästään edes hiukan normaalimpaan olotilaan ja mikä vielä tärkeämpää, saataisiin tuo kamala tauti hävitettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina ❤️Aika moneen asiaan on nyt keksittävä suunnitelma B. Totisesti toivon, että virus tallottaisiin maan rakoon!

   Poista
 2. Muistan, miten iiiiiiihanalta tuo kakku maistui!
  Nyt luodaan sellaista tunnelmaa, mitä luotavissa on. Onneksi meidän äiti sentään vielä ymmärtää tilanteen ja jaksaa ja haluaa suosituksia noudattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kivaa, että suussasi on vielä makumuisto tuosta kakusta,kiitos syssa ❤️
   Kyllä, onnekkaita ollaan äitimme suhteen. Iloitaan siitä ❤️

   Poista
 3. Voi miten kaunis kakku! <3 Ja ihanasti keksitty, että menette äidin ikkunan taakse kahvittelemaan. :) Lämmittää teidän kaikkien sydäntä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - A - ❤️
   Nyt pitää varioida. Toivottavasti ei sada, kuten sääennusteet ovat uhkailleet. Kyllä tuokin tapa kokoontua omansalaista tunnelmaa ja yhteenkuuluvuutta luo.

   Poista
 4. Kaunis kakku!
  Kyllä, erilainen päivä äideille tulossa tänä vuonna. Toivotaan ensi vuodeksi jo normaalimpaa...
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma ❤️
   Toivotaan niin kovin... Välillä jo hiukan lupaillaan, että silloin ja silloin asiat helpottuvat. Taas mennään eteenpäin ja varmasti on realistista ottaa tavoitteeksi, että vuoden päästä olemme kaikki rokotettuja ja turvassa tältä kirotulta palluralta.
   Sinullekin aurinkoisia loppuviikon päiviä 🌞

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista