keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Lite julbak och sånt - Pikkuisen joululeivontaa ja muuta

Hej! 

Ny har jag bakat söta enbärslimppor och skärgårdsröd, dottern har gjord så goda julgodisar, jag har framställt lutfisk många veckor. Så närmar julen sig småningom.

Småningom tändas stjärnor och andra ljus. Julen smyger in i huset. Tomtarna och änglarna finner sin plats på bårdar och hyllor. Hemmet blir julfint. Julsånger hörs. Så härlig och mysig denna årstid.

On leivottu makeita katajanmarjalimppu ja saaristolaisleipää, tytär tehnyt ihania joulumakeisia, lipeäkalaa on liotettu monta viikkoa. Joulu lähestyy pikkuhiljaa. 

Hiljalleen syttyvät tähdet ja muut jouluvalot. Tontut ja enkelit löytävät paikkansa. Joulu hiipii sisään. Koti koristautuu jouluun. Joululauluja kuunnellaan. Tämä vuodenaika on niin ihana ja tunnelmallinen.Önskar Er alla en riktig God Julhelg ❤️

Toivotan Teille kaikille Rauhaisaa Joulujuhlaa ❤️ 

Kram, Rakkaudella Maija 

4 kommenttia:

 1. Meillä myös on saaristolaisleipää, mies leipoi ekan kerran ja hyvin onnistui. Minun taatelikakkunikin tällä kertaa onnistui.
  Olet kirjoittanut molemmilla kotimaisilla. Minäkin joskus olen sitä miettinyt, kun täällä Ahvenanmaalla on sellaisia jotka ovat sanoneet että haluaisivat blogiani lukea, mutta kun suomenkieli ei heiltä suju.
  Oikein rauhallista ja ihanaa joulua teille<3

  VastaaPoista
 2. Taatelikakkua minunkin teki mieli leipoa, mutta en ehtinyt. Sen sijaan kivaksi yllätykseksi saatiinkin nuoremman tyttären anopin leipoma kakku.
  On kiva joskus kirjoittaa ruotsiksikin. Aikaa postauksen tekoon menee tuplasti, mutta hauskaa ja hyvää kieliharjoittelua.
  Oikein hyvää joulunjatkoa 🎄🕯️

  VastaaPoista
 3. Ihanat joulun tuoksut tulivat tänne asti. Hyvää joulun jatkoa Suomeen! 😊❤🎅

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin teille sinne 😊❤️🕯️

  VastaaPoista