lauantai 3. huhtikuuta 2021

Hyvää Pääsiäistä

Pääsiäisen surullinen osuus alkaa kohta olla ohi ja vaihtuu ilouutisiin. Huomenna syömme perheen kesken pääsiäisaterian ja saatamme nostaa myös maljan keväälle.

Torstai-iltana tein meille raikkaat keväiset maljat. Niihin tarvitaan puolikas passionhedelmä lasia kohti, kuohuviiniä, sitruunaviipale ja pieni mintunoksa. Lasien reunat sokeroidaan ennen maljan kokoamista siten, että lasin reuna kastellaan lautasella olevaan veteen ja sen jälkeen niin ikään lautasella tai kupissa (riippuu lasinsuun koosta) olevaan sokeriin. Tämä on hyvä tehdä etukäteen, että sokeri ehtii kuivua. Sitten vain ainekset lasiin ja koristellaan sitruunalla ja mintulla. Sitruunaisen simainen ja raikas juoma maistuu mukavasti sokerihuurteen läpi siemailtuna.


Viime vuonna jo ostin Lidlistä väripaketin munien värjäystä varten. Silloin se jäi käyttämättä, mutta nyt tartuin toimeen ja minusta lopputulos oli aika kiva.Ruokasalin pöydälle tein asetelman hyasinteista ja helmililjoista. Nyt tipunkeltaiset hyasintit hurmaavat tuoksullaan pääsiäisen illat. Helmililjat ovat vielä nupussa.Oikein Hyvää Pääsiäistä minulta Sinulle! 

Rakkain terveisin Maija 

8 kommenttia:

 1. Mikä ihana kuohuvainen pääsiäismalja, varmasti maistuu! Hyvää pääsiäistä! 🐣💛

  VastaaPoista
 2. Näyttää ja kuulostaa hyvältä. Kauniita munia sait värillä.
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinulle<3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että mammakin pääsi nauttimaan pääsiäistunnelmastanne ja herkuistanne, 💖-kiitos teille!

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä pääsiäisen viettoa ja nuo drinkit! Nam! Kauniskin kuin mikä.

  Oikein hyvää alkanutta huhtikuuta sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marianna 💚Kiva kuulla Sinusta pitkästä aikaa! Oikein mukavaa huhtikuuta sinnekin päin ☀️

  VastaaPoista