torstai 26. elokuuta 2021

Elokuun kuvia

 Heissan! Lumoavan tunnelmallinen elokuu alkaa olla lopuillaan. Koulujen alku, leikkuupuimurin hurina pelloilla, etikan ja hillojen tuoksu keittiössä, tummuvien iltojen ratoksi sytytetyt kynttilät, kostean metsän tuoksu sienessä käydessä, elokuun kuutamo, lepakon vikkelä pyrähdys, sateen ropina, vielä lämmittävä aurinko ukkoskuurojen lomassa, omenoiden putoilu puista. Sitä on minun elokuuni. 











Nautitaan vielä näistä muutamista loppukesän päivistä! Maija 

7 kommenttia:

  1. Elokuun hämärtyvissä illoissa ja raikkaassa luonnossa on kyllä oma viehätyksensä. Ja kun saa sytytellä ensimmäisiä kynttilöitä, niin tunnelma on ihan tosi kodikas.

    VastaaPoista
  2. Juuri näin! Kesän valoisuuden jälkeen tuntuu jotenkin tosi lämpimän ja turvallisen kodikkaalta kynttilän valo.

    VastaaPoista
  3. Ihania elokuun tunnelmia! Minulle yksi syksyn merkki on vieläkin vaan pihlajanmarjojen punertaminen ja koulun alkaminen - erottamattomat!
    PS Taidat jo odottaa talvea, runsaslumista? 😉⛷️💖

    VastaaPoista
  4. Jokaisella kuukaudella on ehkä omat tunnelmansa, mutta hyvin väkeviä ovat elokuun tunnelmat. Ja kyllä, pihlajanmarjat ovat sitä tunnelmaa. Unohtuivat listasta.
    Talvi saisi olla runsasluminen. Vielä en ihan sitä odota. Vielä pitäisin kiinni tästä kesästäkin, joka nyt väistämättömästi on kuitenkin ohi.
    Mukavaa muinaistulienyöviikonloppua🌻❤

    VastaaPoista
  5. Ihan kivaa, että ihanan kesän jälkeen on taas syksyn vuoro. Kaikissa vuodenajoissa omat hyvät puolensa. :) Illalla laitan parit kynttilät palamaan, kun katsomme telkkaria, mutta kohta kynttilöitä löytyy jo jokaiselta pöydältä ja terassiltakin. :) Mukavaa viikonloppua.❤

    VastaaPoista
  6. Aattelin vaan, kun olit jo ottanut monot esille! 😉😊💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 🤭 No joo, mutta monot ovat monikäyttöiset ja ympärivuotisessa käytössä. Kesällä ja syksyllä niissä on kukkia, talvella sitten hiihdetään 🤣

      Poista