sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Syntymäpäivämuistaminen

 Heissan! 

Ystävämme täytti viikolla pyöreitä ja kutsui kotiinsa juhlimaan. Kun kaikilla on kaikkea, eikä tiedä, mitä toinen tarvitsisi, eikä mitään turhaa nykypäivänä haluaisi ostaa, on minusta mukava antaa lahja, joka tulee syötyä tai juotua pois ja kukat nyt aina kestävät, minkä kestävät. Rahalahjoja suosin myös tietyissä tilanteissa.

Shamppanjalla voi juhlien jälkeen vielä nostella maljoja ja juhlistaa pientä hetkeä vaikka jossakin lempipaikassa. Päädyin kokeilemaan tämän jutun tekoa, johon idean olen saanut netistä. 

Vaikein asia oli löytää sopiva laatikko. Onneksi,  kun mitään ei askartelija raaski heittää pois, löytyi kaapista vanha konjakkilaatikko. Loppu oli jo helppoa. Kukkasienestä leikkasin sopivat palat, jotka päällystin tuorekelmulla ja kostutin. Pullon alle hiukan silkkipaperia ja sitten asettelemaan kukkia. Voilà! Lahja oli valmis!

Millaisia lahjoja sinun mielestäsi on mukava antaa?

Aurinkoista sunnuntaita! Maija 

6 kommenttia:

 1. Lahjan keksiminen sellaiselle jolla jo on kaikkea on ihan mahdottoman vaikeaa. Tuo sinun lahjasi on aivan mahtava idea. Pitääpä pitää tämä muistissa.
  Oikein mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kristiina ❤ Juuri näin, tarpeellisen lahjan keksiminen on todella vaikeaa, ellei sitten satu tietämään, mitä lahjan saaja juuri sillä kertaa tarvitsee.
  Mukavaa uutta viikkoa ☀️

  VastaaPoista
 3. Ihana idea ja kaunis toteutus! Shampanja on aina mieluisa lahja, kukat tietysti myös. :) ❤🌹

  VastaaPoista
 4. Ja sellaisia lahjoja annan mielellään jotka tiedän tulevan käyttöön tai ne voidaan syödä ja juoda pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että aika moni on samoilla linjoilla nykyään 😃

   Poista