tiistai 26. lokakuuta 2021

Destination Calabria

 Ciao tutti! 

Uskallankohan jo kirjoittaa, että jos kaikki nyt pysyvät terveinä, eikä maailma ihan hetkessä muutu koronankaan suhteen radikaalisti, lähdemme lauantaina Italiaan. Koronapassit ja tavallisetkin on jo pakattu, täytetty joku erikoinen lomake, jonka Italia vaatii maahantulijoilta ja vanhempi tytär on suunnitellut meille kivan reitin Roomasta Calabriaan kaikkine yöpymiskohteineen ja nähtävyyksineen. Calabria onkin ainut Italian maakunta, jossa emme ole koskaan olleet. Odotan paljon ja hiukan jännitänkin. Nyt myöhään syksyllä etelässä saattaa olla vielä 20 asteen päivälämpötilat, mutta oli mitä oli, on kulunut niin pitkä aika siitä, kun olemme viimeksi olleet Italiassa, että sadekaan ei ehkä voi haitata. 


Joko Sinä olet varannut tai suunnitellut matkoja?

Lomanodotustunnelmin terveisin Maija 

5 kommenttia:

 1. Ranska, Italia, Ranska, Italia, RANSKA! Sinne tekis eniten mieli! 🇫🇷 Mut hyvin kelpais Italiakin! 🇮🇹 Buon viaggio, sorellina mia cara! 💖🙋‍♀️

  VastaaPoista
 2. Grazie mille ❤ Certo che Fracia é la cosa per te

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa!
  Emme ole varanneet tai edes suunnitelleet mitään matkaa, mutta jos olisimme, niin Italia olisi ihan ykköskohde suunnitelmissamme.
  Oikein hienoa matkaa. Toivottavasti ei sentään sada koko aikaa <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos ❤Italia on ❤
  Sääennusteita olen tarkkaillut. Aika lämmintä luvataan, mutta kyllä sadetta myös jonkun verran, jos se sitten osuu kohdalle.

  VastaaPoista