sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Kihlajaiset

Nuoremman tyttäremme kihlajaisjuhlaa vietettiin tammikuun lopulla. Kihloja oli vaihdettu jo syksyllä, mutta pariskunnan rakennusprojektin ja aina joka toinen viikko töissä poissa mantereelta aiheuttivat sen, että juhlapäivä siirtyi lopulta vasta tammikuulle. Silloin hankalaan korona-aikaan kutsuimme erikseen sulhasen sukulaiset, morsiamen sukulaiset ja kihlaparin ystävät. Jotta kaikki oli mahdollisimman turvallista, pyydettiin juhlijoita vielä tekemään kotitesti juhlapäivän aamuna. Käsidesipulloja oli tietysti noutopöydissä. Kaikki eivät juhliin päässeet syystä tai toisesta tulemaan, mutta turvallisesti juhlat vietettiin ilman koronataruntoja. 

Meksikolaistyylinen tarjoilu oli helppo järjestää ja jokainen sai koottua itselleen mieleisensä annoksen joko kasvis- tai lihaversiona.

Kihlajaiskakuksi tein parin toiveiden mukaisesti suklaatryffelikakun päärynätäytteellä. Lehtikultaa käytin ensimmäisen kerran. Sillä sai kivasti aikaan juhlavuutta. 

Kaakaopuffet oli juhlijoiden mieleen kylmänä tammikuisena päivänä jälkiruuaksi. 







Kesähäitä odotellessa ❤ Terveisin Maija 



4 kommenttia:

  1. Aivan täydellisen suloinen kihlapari ja tarjoilut ja kattaukset senmukaiset. Niin kuin vain olla voi à la maija! Lämmin kiitos! 💞💖

    VastaaPoista
  2. Kiitos syssa, ihanaa, kun olitte mukana ❤Kihlapari oli💞
    Porukalla yhdessä suunniteltu ja toteutettu juhla 🥰

    VastaaPoista
  3. Onnea kihlaparille,🥂💍 upeat tarjoilut 😋 ja kaakaobuffetti oli hieno idea talvijuhlaan! ❄🍫🫖

    VastaaPoista
  4. Kiitos ❤
    Kaakaopuffetti oli kyllä vieraiden mieleen ja jokainen sai koota itselleen mieluisimman kupillisen erilaisin maustein ja koristeluin 😊

    VastaaPoista