maanantai 2. toukokuuta 2016

1-vuotias blogini

Heippa pitkästä aikaa!


Blogini täyttää tänään vuoden! Sen kunniaksi joimme leivoskahvit jo viikonloppuna Riiassa, jossa hienosti koristellut, taiteelliset leivonnaiset maksoivat vaihtelevasti kahden euron molemmin puolin


ja jossa toukokuun ensimmäisenä päivänä sai ihailla puita, joiden oksat suorastaan notkuivat valkeista kukista. (Lisää matkastamme tuonnempana)

Blogini ensimmäinen vuosi on kulunut hyvin erilaisista aiheista postauksia tehden. Aiheita riittää vaikka kuinka paljon. Varastossa on vielä ideoita, mistä kirjoittaa ja koko ajan tulee lisää. Joskus tulee sellainen hetki, ettei osaa valita, aihetta tai sitten on hiukan väsymystä, eikä vain jaksa istahtaa koneen ääreen. Yleisesti ottaen kiinostus kirjoittamiseen vain lisääntyy ja tästä on tullut minulle oikein rakas ja innostava harrastus vanhojen joukkoon.

Kivasti on lukijoita blogissani käynyt monista eri maista. Kiitos teille ihanat lukijani! Kirjoittaminen tuntuu mukavammalta, kun joku viitsi tekstejäni lukea ja kommentoida. Ilman teitä se olisi tylsää. Kommenteista ilahdun aina yhtä kovasti!

Ihanaa aurinkoista viikkoa, ystäväni! Halit Maija

6 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle !!! Ja kiitos kivasta blogista :)

  VastaaPoista
 2. Joko tosiaan vuosi! On se merkillistä kun vuosi on nykyään kuukauden mittainen... Mutta onnittelut, sysseli!:) Tosi mukavaa, kutkuttavaa lukea tekstejäsi ja nauttia luomistasi tunnelmista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sanos muuta! Perässä ei thdo pysyä.
   Kiitos paljon <3 Hauska kuulla, että viihdyt tekstieni parissa :)

   Poista