sunnuntai 12. elokuuta 2018

Pääosissa taivas ja meri

Moikka pitkästä, pitkästä aikaa!

Kesä on vienyt mennessään lomineen  helteinen ja pihatöineen. Ei ole aikaa eikä jaksamista riittänyt enää tänne blogin puolelle, vaikka aiheita on ihan jonoksi asti.

Eilen lähdimme Keski-Euroopassa asuntoautolla tehdyn reissun jälkeen mökille. Kaiken sen vilinän ja hälinän jälkeen ympäröivän luonnon hiljaisuus tuntui korvissa makealta kuin mansikkamaito. Saunottiin, uitiin ja pulahdettiin paljuveden suloiseen lämpöön. Savustuspöntöstä suoraan pöytään nostettu lohi ja uudet perunat maistuivat taivaallisilta tuossa hiljaisuudessa terassilla kaikessa rauhassa syödessä.


Oliko joku levittänyt taivaalle höyheniä tai sutinut valkoista maalia suurella pensselillä?


Iltayön persikanpunainen taivas kai enteili yöllistä kovaa ukonilmaa ja sadetta. Aamulla heräsimme aurinkoiseen säähän sadepisaroiden vielä kimmeltäessä männynneulasissa kristallikiteiden tavoin. Pulahdus mereen ja hetki laiturilla uinnin jälkeen vain merelle katsellen näkyisikö ohikulkijoita. Lepoa sydämelle, ravintoa sielulle. Luoteen suuntaan kääntynyt tuulenvire sai kuitenkin ihon nousemaan kananlihalle. Oli aika pukeutua ja nauttia aamupala terassilla sateen uhka ympärillä.



Palaillaan taas! Lempeää sunnuntaita Sinulle 💕 Rakkaudella Maija

16 kommenttia:

  1. Miten väkevästi välittyykään rauha ja hiljaisuus. Kontrasti on niin suuri, kun palaa Euroopan-reissulta mökkimaisemiin. Nuo kuvat vielä voimistavat tunnelmaa - tuo taivas...

    VastaaPoista
  2. Kiitos syssa 💕 Kontrasti todellakin on suuri. Kiva on käydä kurkistamassa suurta maailmaa ja miten hyvältä tuntuukaan kotiinpaluu. Ei minusta olisi asujaa sinne 🙄

    VastaaPoista
  3. Niin totta! Mutta välillä täytyy lähteä, jotta voi palata.
    C'est la vie. 😊

    VastaaPoista
  4. Ihanan rauhaisaa mökkeilyä ja ruoka maistuu erityisen hyvältä tuollaisessa ympäristössä. Ilmat ovat viilentyneet (onneksi). Meillä on tänään satanut rankasti ja lämpömittari näyttää +15 astetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lämpötilat ovat nyt romahtaneet. Tuntuu hassulta pukeutua pitkästä aikaa pitkiin housuihin. Kotimatkalla Turun moottoritiellä satoi niin, ettei tahtonut nähdä ajaa.

      Poista
  5. Kiva kuulla sinusta Maija!
    Kyllä tuo kesä vei niin mennessään, ettei postauksia tullut itseltänikään kuin harvakseltaan.
    Siitä oli vain pakko nauttia!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Mamma 💕 On parempi pitää kesällä myös somelomaa ja ruutuun tuijottelun sijaan nauttia kesän riemuista.

    VastaaPoista
  7. Ihanat pilvet ja luonnon rauha. Someloma on hyvä loma. Onhan meillä ollut ainutlaatuinen kesä, joten ottakaamme siitä kaikki irti. Nautitaan myös tulevasta syksystä. Hyvää elokuista viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  8. Kiitos Varpu💕
    Luonnonrauhaa ei kyllä voita mikään ja vielä kun olemme saaneet viettää niin ihanaa kesää.
    Mukavaa viikkoa Sinullekin ❤️

    VastaaPoista
  9. Minullekin välittyi tästä ihana rauhallinen tunnelma. Mukava lukea jotain rauhoittavaa ennen nukkumaan menoa, kiitos tästä.

    VastaaPoista
  10. Kiitos Ansu 💕 Toivottavasti nukuit makeasti!

    VastaaPoista
  11. Kuulosti ja näytti ihanalta♥ Niin upeat kuvat! Leppoisaa sunnuntaita ja elokuun jatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde 💕
      Oikein mukavaa elokuista loppuviikkoa Sinulle ❤️

      Poista
  12. Osaat aina kirjoittaa niin hyvin, pukea ajatukset sanoiksi vai miten sitä sanotaan. 😊 Mukavaa sunnuntaita sinne! ⛅☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos 💕
      Oikein mukavia elokuun lopun päiviä sinne Saksaan 💕

      Poista