torstai 24. kesäkuuta 2021

Juhannusvalmisteluja

 Heissan!

Juhannus on jo porraspuulla.  Kotona tein viikonloppuna pieniä valmisteluja, sillä terassit ja parveke olivat valtavan siitepölykauden jäljiltä vielä siivoamatta eikä suihkulähdettäkään vielä oltu laitettu toimintakuntoon. Nyt kelpaa nauttia kesästä ja hellepäivinä olla vain ja ihmetellä. 











Nostin sähkötakan parvekkeelle. Nyt voi nauttia kesäilloista takkatulen loimussa. Kovan siivousurakan jälkeen lihaksia oli mukava rentouttaa porekylvyssä. Nuoremman tyttären puutarhasta sain ihanan kimpun komeita pioneja. Omalta pihalta poimin juhannusviikkokimpun. Oliivipuissamme on ensimmäiset nuput. Sujautin mukaan muistoksi myös kuvan kakusta, jonka tein siskoni 70-vuotisjuhliin. Ensimmäinen voikreemikuorrutteinen ja liukuvärjätty kakkuni. 

Nyt mukavaa juhannusaatonaattoa ystävät! Terveisin Maija 


6 kommenttia:

  1. Hienon ja varmaan maistuvan kakun olet leiponut. Minä en tuollaiseen pystyisi. Juhannusruususi on tosi kaunis. Meidän on niin kitukasvuinen ja kukkiakaan ei koskaan tule kuin ihan pari kolme.
    Oikein mukavaa juhannusta sinulle ja perheellesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina ja samoin sinne teille❤
      Kakkua oli hauska ja jännittävä tehdä. Vaiheita oli paljon, mutta mitään vaikeaa ei onneksi.
      Juhannusruusu kukki tänä vuonna poikkeuksellisen runsaana ja terveen kauniina kotona. Mökkiruusussa on kyllä aina joku vika.

      Poista
  2. Upea kesäkakku! Kaunis koristelu ja varmasti maistuvaa. :) Kyllä kelpaisi nautiskella poreissa...voi että! Viime viikonloppuna olimme ystävillä kylässä ja heidän terassilla oli poreallas. Olisin mieluusti hypännyt sinne... ;) Mukavaa juhannusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos -A- ja teillekin sinne oikein Hyvää Juhannusta ❤
      Meidän sisäallas on käytössä vaihtelevasti. Nyt superhelteillä se on ollut mukava täyttää viileällä vedellä ja pulahtaa sinne vilvoittelemaan.

      Poista
  3. Se kakku oli siis niiiiiiiin makoisa ja suussasulava! Niin hyvä ettei sanotuksi saa! 😋 Ja mikä taideteos, silmänilo! Syssa tekee mitä haluaa, ilman rajoja! 💖-kiitos vielä kerran! 😘

    VastaaPoista
  4. 🤗Kiitos syssa ❤Kakkua oli kiva tehdä ja kokeilla uutta. Tosi uhkarohkeaa ruveta uuden kokeiluun juuri juhlakakun teossa 😳 Kaikkea sitä saakin päähänsä!

    VastaaPoista