sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Hiphei, meillä on kokki hääjuhliin

 Hei!

Viikonloppu alkaa taas olla takana päin. Palailimme juuri mökiltä, jossa riitti siitepölyn siivoamista, maalaamista, silakanpyydystämistä, kalansavustusta, paljuilua, saunomista, uimista ja ukkosenkumun kuuntelua. 

Häävalmistelut ovat edenneet sikäli ratkiriemukkaan ratkaisevasti, että olemme vihdoin ja viimein saaneet kokin pitoihimme.  Se oli todella suuri helpotus! Painajaisena jo näin silmissäni, että kokkaamme ja häärimme keittiössä vielä juhlavaatteissammekin. Emme ole halunneet juhliin varsinaisesti pitopalvelua, vaan teemme porukalla itse paljon esimerkiksi alkupalapöydän tarjottavia, mutta tarvitsimme kokin myös siihen yhteiseen tekemiseen ja sitten tietysti hääpäiväksi pitopöydän loppuun saattamiseen. 

Itseasiassa kaikki oli jo hyvinkin valmista, kun meille lupautunut kokki joutui perumaan työesteiden takia. Siitä alkoikin tuskien tie. Korona-aikana ravintolahenkilökunta on joutunut siirtymään muihin töihin, eikä sitä nyt enää ole saatavilla. Sähköposteja läheteltiin miljooniin eri pitopalveluihin, kun jo ajattelimme, että on pakko turvautua niihin. Vastausta ei joko ikinä kuulunut tai sitten hinnat olivat niin päätä huimaavat, ettei kiinnostusta siihen suuntaan enää ollut. Joku muukin juhlii juuri tänä kesänä ja nyt on pitopalveluilla tarvetta. Soittelimme kuka minnekin, mistä pientäkin vihiä hyvästä kokista kuuli. Soittoja, odotuksia, kieltäytymisiä ja taas kieltäytymisiä. Kunnes lopulta onnisti. Nyt olemme kokista niin onnellisia! 
Leppoisaa sunnuntai-iltaa ❤️ Maija 

6 kommenttia:

 1. No huh, voin kuvitella sitä stressin määrää joka tuosta kokin puuttumisesta aiheutui. Onneksi asia on nyt kunnossa. Teille tulee varmasti ihanat häät!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mieli nyt on aika paljon rauhallisempi!
  Toivottavasti tulee 😊

  VastaaPoista
 3. No auts! 😖 Mitä hiuksia hipovaa jännitystä! Kävishän se teiltäkin, sen tiedän kokemuksesta, mutta SAATTAA MENNÄ olla mukavaa juhlia tuollaista tapahtumaa ihan ruuanlaitosta vapaana! 😉😎👍

  VastaaPoista
 4. Hiukan alkoi tuntua jo jännitysnäytelmältä! Mutta nyt on asia järjestyksessä, eikä tarvitse pyytää hääväkeä ottamaan mukaan omaa eväspussia 😅

  VastaaPoista
 5. On kyllä hauska muistella sitten jälkikäteen kaikkea mitä on kuulunut häiden järjestelyyn. 😊😊

  VastaaPoista