tiistai 7. kesäkuuta 2022

Sireenien aikaan

 Poikkesin vain pikaisesti toivottamaan teille täällä kävijöille viihtyisää kesäkuista tiistai-iltaa sireenien tuoksussa❤️ Nyt pihahommat vievät mennessään, mutta palaillaan!

Terveisin Maija 


5 kommenttia:

 1. Sireenit ovat alkukesän ihania kukkijoita! Niitä meilläkin oli omenankukkien lisäksi koristeena lakkiaisjuhlassa, kaikki tyttären torpalta poimittuja.

  VastaaPoista
 2. Ne ovat niin ihania, mutta aivan liian lyhyen aikaa kestää tuo suloisen makeantuoksuinen sireeniaika.
  Onnea uudelle ylioppilaalle, perheelle ja tietysti isovanhemmille❤️Ihanaa, kun koristeet olivat omasta takaa. Silloin ne tuoksuvat vielä paremmalta. Omenankukat ja sireenit ovat hyvä yhdistelmä.
  Voi tätä suloista alkukesän aikaa!

  VastaaPoista
 3. Niin täyteen olen keuhkoni vetänyt tuota ihanaa tuoksua näinä aikoina! Sisällä tuoksuu amazoninlilja, kuusi kukkavartta yhtaikaa - ei ole ennen ollut niin monta yhtaikaa. Tuoksu on iltaisin ja öisin voimakkaimmillaan. Ihanaa aikaa! 😊

  VastaaPoista
 4. Nyt se on vedettävä tuoksuja varastoon, että talvella voi niitä mielessään nuuskia!
  Nyt tuoksuvat myös kielot ja ilmeisesti yleisesti kukat tuoksuvat voimakkaasti juuri illalla ja yöllä. Ihana amazoninliljasi 🤩Olet kyllä melkoinen viherpeukalo 🥰Muistatko, kun Mammalla oli joskus gardenia? Sen tuoksu oli myös huumaavan, hienostunut ja voimakas ja juuri illalla ihanimmillaan. Ja entäs Jeesuksen kämmekät 🙄Sama juttu, kun melkein koko koivumetsä illalla tuoksui. Tuoksu tuntui jotenkin pyhältä ja juhlalliselta ja ukonilmaa ennen myös tuoksu voimistui. Muistatko 🙄Jotenkin se sitten tuntui kolkoltakin.
  Nyt tulikin paljon tunteita ja tuoksuja 😃

  VastaaPoista
 5. Tunteita ja tuoksuja... 😀
  Jeesuksenkämmekät koivikossa, ihana muisto! Mut nyt en yhtään saa mieleeni, millainen oli gardenia. 🤷‍♀️ Pitää katsoa kuukkelista! 😊

  VastaaPoista