maanantai 13. helmikuuta 2023

Helmikuun kuvahaaste 6.-12.2.

Hei! Taas on viikko vierähtänyt ja nyt kuvahaasteen pariin, joka on Kristiina K:n blogista lähtöisin. Kuvataan siis k:lla alkavia asioita tai esineitä, jotka Kristiina on valmiiksi luetellut. 

6.2. KIRJAVA 

Kirjava oli isänpäiväkakku viime syksynä, kun viljelyksistäni vielä sain napsittua ennen pakkasten tuloa viimeiset orvokit ja mintut koristeiksi. Vadelmat olivat kaupasta. Tunnelma oli lähes kesäinen, kun aurinkokin vielä soi viimeisiä säteitään kakulle. 

7.2. KUDIN 


Tämän  islantilaisneuleen tein vanhemmalle tyttärelle joululahjaksi. Kudin on siis jo valmistunut. 

8.2. KAMERA 


Minulla on erittäin hyvä kamera putkineen kaikkineen, jolla olen innokkaasti kuvannut. Vaihdoimme uuden tietokoneen (kauan sitten), enkä ole tullut opetelleeksi kuvien siirtämistä sinne, joten nyt tuolla kameralla kuvaaminen on jäänyt. Harmittaa! Mutta kännykässäni on erittäin hyvä kamera, eikä näin ollen myöskään tarvitse raahata mukana isoa kameralaukkua. 

9.2. KOMEA 

Komea on Dalahästen Taalainmaalla Ruotsissa. Pieneksi tuntee itsensä puuhepan vieressä. Kuva on viime kesältä asuntoautoreissultamme. 

10.2. KAHVI


Retkeilemme mielellämme Amoren kanssa kahdestaan tai porukalla lastenperheiden kanssa. Viime syksynä, hyvin lämpimänä, suorastaan kesäisenä päivänä, lähdimme retkelle Turun Ruissalon Kuuvannokkaan. Eväät kruunaavat retken. Ei siis retkeä ilman kahvia ja kaakaota. Itse en ole juonut kahvia kansakoulun jälkeen, vaikka sitä ennen paljon joinkin. Tuoksu on kyllä houkutteleva. Kahvia oli nyt siis muilla mukana kuksasta juotavaksi. 

11.2. KURKKU 

Kuvaa kurkusta on nyt vaikeaa löytää. Nytkin se on loppu ja hintakin nykyään niin korkea, että raaskiiko edes ostaa. Onneksi oli kuva Nizzansalaatista ja siellähän näkyy kurkkusuikaleita.

12.2. KORISTEELLINEN

Klikkaa kuvaa suuremmaksi, niin näät, mitä kaikkia ihania pieniä juttuja on laitettu kannon koristeiksi. Taitaa tuo pikkuväki asua kannossa ja ilahduttaa ohikulkevia lapsia ja aikuisia. Kun vain huomaa tuon kauneuden. Tällaisen huomasin Ruotsin Taalainmaalla leirintäalueella, kun olin menossa aamu-uinnille. 

Tällaisia k-kuvia tällä viikolla. Jatketaan taas viikon päästä 😊 t. Maija 

6 kommenttia:

 1. Hieno kakku ja tosi kaunis neule. Tuo taalainhevonen tuo mieleen jouluisin Getan kirkon edessä olevan suuren Getabockin. Eväät retkellä ovat se huippukohta. Nuo pikkuiset hahmot viimeisessä kuvassa taas puolestaan tuovat mieleen lenkkipolkuni varrella olevan punamultaisen talon, jonka edessä olevalla kallionnyppylällä on lapsien tekemä pieni kaupunki, jossa on monen monta taloa ja esinettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina ❤️Sama idea varmaan onkin tuossa hepassa kuin Getan olkipukissakin. Minusta nuo kannon asukit olivat niin söpöjä. Kiva kun sinäkin saat nauttia lasten tekemästä kaupungista. Ne ovat hauskoja 😊

   Poista
 2. Tosi hauska kuvahaaste ja hienot kuvat! Ja nälkä ihan yllätti, kun näin kuvan nizzansalaatista. Eli pitääpä hakea iltapalaa ja iltateetä.😊😊 Ja tuo neule on niin kaunis, upea väriyhdistelmä. 😍

  VastaaPoista