maanantai 6. helmikuuta 2023

Helmikuun kuvahaaste 1. - 5. helmikuuta

Kristiina K julkaisi blogissaan helmikuun kuvahaasteen. Siinä on tarkoituksena kuvata k-kirjaimella alkavia asioita tai esineitä. Minäkin päätin osallistua mahdollisuuksieni mukaan. 


1.2. KEITTIÖ Kuva on otettu joulunaikaan. Syksyllä sain uuden naulakon keittiön baaritiskin päähän, johon on mukava ripustaa vaihtelevasti erilaisia esineitä. 


2.2. KÄPY Tämäkin kuva on joululta. Ruokasalin pöydän keskellä oli metsäaiheinen koristelu, jonka kävyt olemme tuoneet Italiasta. Ne ovat koristeina milloin missäkin. 


3.2. KESKELLÄ  Ennen joulua teimme reissun Norjaan. Oslon eteläpuolella sijaitseva  Fredrikstadin kaupunki oli ensimmäinen kohteemme. Vanhan kaupungin portista näkyy kaupungin uusi puoli Oslovuonon toisella puolella. 


4.2. KAATUNUT  Tämä ei ollutkaan helppo kuva löytää, mutta sitten löytyi kaatunut kärpässieni.  Kuvan on tainnut ottaa kolmevuotias pojantytär kännykälläni. 

5.2. KAKKU Viime kesänä vietimme nuoremman tyttäremme häitä. Hääparin pyynnöstä olin uhkarohkea ja uskaltauduin tekemään kakun. Sisällä on suklainen kakkupohja suklaamoussella ja vadelmilla täytettynä. Kuorrutus on aikatauluista johtuen keittiöhenkilökunnan tekemä, "koivupölkkyjä" päällekkäin. 

Siinä ensimmäiset kuvat. Katsotaan, löytyykö tälle viikolle sopivia kuvia.

Mukavaa helmikuuta Sinulle ❤️

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Keittiössä näkyy vanha vaaka olevan ihan samassa käytössä kuin meillä, eli hedelmävatina. Tuo kakku tosiaan muistuttaa koivupölkkyjä. Ajattelin niin jo ennen kuin luin tekstin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Kristiina ❤️Hauska sattuma, että olemme valjastaneet vaakamme samaan käyttötarkoitukseen 😊

    VastaaPoista