perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kesälomamatka

Heippa:)

Rakas asuntoauto,
On taas aika nostaa kytkintä.Nostaa kytkintä ja lähteä yhteiselle ikesälomamatkallemme jo 27.kerran. Lähteä ja olla vapaa.Olla vapaa pysähtymään,missä huvittaa, tehdä ruokaa, missä haluttaa,keittää kahvit,milloin janottaa, katsella maisemia,milloin tekee mieli.Olla ja nauttia. Ihastella ja ihmetellä.Hämmästellä ja kummastella.Kuulostella  ja maistella. Tutkia ja tarkkailla.Muita maita, uusia makuja, vieraita kulttuureja.Oppia ja ymmärtää. Kiitos sinulle, rakas asuntoauto, että saamme olla vapaita kuin taivaanlinnut näillä löytöretkillämme. Elää tätä omaa reissumiehen elämäämme, sillä siltä ainakin tuntuu, että meidät on luotu kulkemaan Eurooppaa pitkin ja poikin, ristiin ja rastiin. Sillä elämä on uuden oppimista ja erilaisuuden hyväksymistä.

Huomenna amulla siis starttaamme kesälomareissulle. Hiukan on vielä avoinna,minne tarkalleen ottaen menemme. Ainut, mikä on varmaa on,että laivaliput on ostettu välille Helsinki - Tallinna molempiin suuntiin.

Luultavasti aika itäeurooppalaispainotteinen tulee matkamme olemaan,mutta kaikki jää nähtäväksi.  Saattaa olla,että menemme myös Itävaltaan ja Sveitsiin.

Ukkonen rikkoi taas (jo toisen kerran viikon sisällä)modeemimme, joten tabletilla nyt päivitän blogiani ja hiukan hankalaa tämä on.

Yritän tehdä postauksia myös reissun päällä, jos vain ilmaiset nettiyhteydet toimivat leirintäalueilla, joten pysykäähän kuulolla.

Hyvää alkavaa viikonloppua :)
Maija


1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa ja terveiset koko reissuporukalle! Täällä sataa, toivottavasti siellä on parempi ilma, missä ikinä olettekin! :)

    VastaaPoista