maanantai 13. heinäkuuta 2015

Pirtua, pirtua - kesäteatteria Paimiossa

Hei !

Työpäivän ja viihtyisän kesäteatteri-illan jälkeen kotona. Miehelläni ja minulla on tapana järjestää joka kesä sukulaisten ja ystävien kanssa yhteinen kesäteatteri-ilta Paimiossa. Tänä vuonna porukkaa oli ennätyksellinen määrä. Säänhaltija oli suopea ja antoi meidän nauttia esityksestä kauniissa kesäillassa vain muutaman pikkuisen sadepisaran tipahdellessa niskaamme.


Tämän kesäinen näytelmä Paimion kesäteatterissa on Pekka Saariston ohjaama Pirtua, pirtua, joka on hauska musiikki-iloittelu pirtutrokareiden ja raittiusintoilijoiden elämästä kieltolain vallitessasa maassamme. Mukana on iso joukko hyviä amatöörinäyttelijöitä, jotka kaikki osaavat hyvin myös laulaa. Outi Ollilan johtama Karambo-orkesteri tekee niinikään joka kerta takuuvarmaa työtä. Kerrassaan nautinnollinen ilta väliajalla nautittuine pullakahveineen. Vielä on mahdollista käydä katsomassa esitystä, mutta viimeinen teatteri-ilta tänä kesänä tältä osin on jo 17.7.

Miksei Paimiossa järjestettäisi Allsång på Skanssenia eli yhteislaulutilaisuutta  Mseonmäellä kesäteatterin tiloissa?
Itse lähtisin heti innolla yhteislauluja laulamaan.

Hyvää heinäkuista viikkoa kaikille ystävilleni :)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että oli mukava ilta! :) Ja onneksi teille sattui nätti ilma - tänä kesänä kun se ei ole mitenkään itsestäänselvää.
    Miksi esitykset loppuvat jo noin aikaisin?

    VastaaPoista
  2. Niinpä, tilattiin tuollainen mukava ilma:) Luulenpa, että tatteriväki haluaa pitää loppu kesän vapaata, sillä tuossa teatterissa on kyllä esitysten ajan kovasti kiinni.

    VastaaPoista