keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Venereissun odotuksessa

Heissan, ystävät!

Juhannus on vietetty ja kesäkuun viimeisiä päiviä elellään. Mihin katosi tuo alkukesä, niin kauan odotettu. Mutta vielä on paljon kesää jäljellä!

Tänään starttaamme töiden jälkeen Nauvoon ystäviemme mökille ja huomenaamuna lähdemme taas viimekesäiseen tapaan meriseikkailulle. Tälläkin kertaa tarkka määränpää on meille yllätys, mutta jonnekin Ahvenanmaan suuntaan kai veneen keula kulkunsa suuntaa. Taas on niin jännää! Kerron kyllä teille tästä venereissusta, kun kotiin palataan, joten pysykäähän kuulolla.

Nyt on pakattava viimeiset tavarat ja sitten vielä töihin.

Tässä muutama kännykällä otettu kuva juhannukselta, sillä kamerani kuvat pysyvät minulta edelleenkin salassa kameran sisällä. Harmittaa!










Meillä Houtskarissa kukkivat juhannusruusut juuri oikeaan aikaan - tosin kirvojen kurittamina - ja aurinko värjäsi taivaanrannan uskomattomin värein  aatonaattoiltana.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Halit Maija

9 kommenttia:

  1. Onpas upeita kuvia! :)
    Kivaa reissua teille - innolla odotan kuulevani tarkemman kertomuksen ja minne matka lopulta suuntautui! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia ja kuten sanoit, vielä on kesää jäljellä :)

    Oikein hyvää lomailua teille <3

    VastaaPoista
  3. On ollut omia Kuopiosta ja Kittilästä ja muu elämä on ollut vähän sivuseikka! Tuli ihan juhannusruusun tuoksu nenään muhevista kuvistasi, kiitos, sysseli! Terveiset Juvalta ;)

    VastaaPoista
  4. Semmoista se kesä on ja niin kuuluukin tehdä välillä jotakin muuta kuin istua koneen ääressä. Se on sitä elämää ja ihanaa juuri noiden omien parissa, jotka välillä lennähtävät kotipesään maailmalta.
    Kiva, jos kuvat välittivät juhannustuoksuja:) Kiitos terveisistä ja mukavaa reissailua!

    VastaaPoista