keskiviikko 17. elokuuta 2016

Baby shower - vauvakutsut

Heissan!

Myrskyluodolla vietettiin viime sunnuntaina baby showeria, sillä poikamme perheeseen on luvassa perheenlisäystä jo ihan pika puolin. Poikavauvaa odotetaan.  Meistä on siis tulossa tuplamummi ja -vaari. Ai, ai, miten mukavaa! Tällaisissa juhlissa en ollut koskaan ennen ollut mukana. Mielenkiintoista! Vauvan isä on tällä hetkellä merellä ja vaari oli Ahvenanmaalla kalareissulla, joten oli sopiva hetki järjestää uudelle äidille hiukan piristystä ja ajankulua.


Vauvanpeppukakku piti tietysti tehdä vauvakutsuille.

Meitä oli kaikenkaikkiaan 15 henkeä koolla. Kestit järjestettiin nyyttäriperiaatteella eli jokainen toi jotain ja kyllä tuolla tyylillä pöytä tosiaankin notkui herkuista, niin suoaisista kuin makeista, hedelmistä ja juomista. Kutsut olivat yllätyskutsut ja hyvin taisi yllätyskin onnistua.Kutsuilla oli nalleteema ja värinä sininen.

Ohjelmaakin oli järjestetty. Ensin äidin oli tunnistettava silmät sidottuina erilaisia vauvanruokamakuja. Edelleen silmät sidottuina eli unenpöpperöisenä osattava vaihtaa vauvalle vaippa ja pukea vielä potkupuku päälle. Hyvin suoriutui äiti tehtävistään. Sitten oli vuorossa herkuttelua, tietokilpailu vauva- ja odotusaikaisista kysymyksistä, lahjojen avaaminen ja vielä nimiehdotusten antaminen ja arvaus syntymäpäivästä, -painosta ja -pituudesta.

Vaippakakku tuli lahjaksi.Mukava iltapäivä meillä oli yhdessä. Kiitos kaikille mukana olleille!

Halit <3 Maija

5 kommenttia:

 1. Toi kakku oli kyllä ihan mahdottoman upea!!! Onnittelut siitä! :)

  VastaaPoista
 2. Eiiiiii, sysseli! Ei tollast kakkuu VOI kukaan tehdä! Ei mainiompaa kondiittoria ole elämässäni tavannut! Niin milloin perustatkaan kakkuleipomon??? :):)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos, syssa <3 Mummi voi :) tuollaisia tehdä, kun katselee netistä vinkkejä, mutta en ole vielä suunnitellut kakkuleipomon perustamista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos, syssa <3 Mummi voi :) tuollaisia tehdä, kun katselee netistä vinkkejä, mutta en ole vielä suunnitellut kakkuleipomon perustamista.

  VastaaPoista