keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Keväinen juhla

Moikka kaikki!

Millään ei tahdo nyt ehtiä omaan blogiin postausta tekemään ja teidän muiden blogeja lukemaan, sillä monenlaista touhua on mahtunut viimepäiviin. Amore (mieheni) on jo seitsemättä kertaa mukana kuntavaaleissa ehdokkaana ja siihen liittyen on mainosten jakoa ja monenlaista muuta hommaa.

Sunnuntaina kokoonnuimme kotiimme pienemmän lapsenlapsemme merkeissä. Minulla on iso suku ja ristiäisiä vietettiin vain ihan perhepiirissä, joten kaikki eivät vielä olleet nähneet pientä poikaa. Siispä oli jo aika järjestää tapaaminen, mitä mukavin syy juhlaan. Oli niin kivaa, kun koolla oli koko perheemme lisäksi sekä minun että Amoren kaikki sisarukset puolisoineen ja muutamia lastemme serkkuja. Harmi vain, että äitini eli lapstenlapsemme isomamma sattui juuri sinä päivänä olemaan huonovointinen, eikä jaksanut tulla juhlaan. Yhteensä meitä oli monen laskun tuloksena 26 henkeä. Sukumme nuorin jäsen hurmasi kaikki, puheensorinaa riitti kahvinjuonnin lomassa ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.

Laittelin kotiin jo hiukan pääsiäistä juhlaa varten. Kun lisäksi saimme paljon kukkia, oli koti juhlavan keväinen kirkkaine väreineen.







Kananpojankeltaiset keväthyasintit ovat huumanneet tuoksullaan pari päivää. Hartaasti olen niiden avautumista odottanut. Kantanut sisälle ja ulos, sillä halusin ajoittaa niiden kukinnan juuri sunnuntaiksi. Ihan eivät silloin vielä olleet auki, mutta nyt ne ovat parhaimillaan.



Löysin tällaisia yksivärisiä pastellisävyisiä suklaamunia. Voi, tällaisia oli lapsuudessa, eikä mitään kaikenkirjavia. Olin aivan haltioissani. niitä oli ihan pakko saada.









Kinuskikissan ohjeisiin luotin taas tälläkin kertaa. Sekä tämän pääsiäiskukonkakun, että lohivoileipäkakun tein noilla ohjeilla. Tässä kakussa on täytteenä persikka- ja suklaamoussea ja maistuu ihan Fazerinalle. Tytär teki lisäksi ihananraikkaan kasvisvoileipäkakun.

Hyvää keväistä, joskin melko viileää päivää Myrskyluodolta toivottelee Maija


12 kommenttia:

  1. No teillä on ollut sutinaa!
    Kauniita nuo suklaamunat. Ja ihana kakku!
    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mamma63 <3
    Kyllä vilskettä on tosiaankin ollut, mutta kaikki oikein kivaa.
    Kivaa loppuviikkoa Sinulle myös!

    VastaaPoista
  3. Ihania tuollaiset sukujuhlat! Meillä ei sellaisia synny kun molempien sukulaiset asuvat laivamatkan päässä :(
    Mikä ihana kakku, olet sinä taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3 Ideoita etsien tykkään kokeilla erilaisia tekniikoita ja malleja kakuille.
      Tuo on harmi, sillä vaikka aina sanotaankin, että suku on pahin, meillä se ei sisaruksien kesken ainakaan sitä ole ja aivan liian harvoin tulee kokoonnuttua kaikki sisarukset yhteen, vaikka tässä Turku-Salo -akselilla asummekin. Kaikilla kun on omat menonsa, on viiden pariskunnan yhteensopivat ajat vähissä. Yhdessä vietetty aika on kyllä mielestäni erittäin arvokasta.

      Poista
  4. Ihana kakku!
    Teillä riittää vauhtia ja ymärrän hyvin, ettet blogimaailmaan oikein ehdikään.

    Hyvää alkavaa huhtikuuta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna <3
      Kiirettä on ja yömyöhälle riittää puuhaa näin vaalien alla. Kaikki tuo touhu tulee työpäivän päälle. No kohta tilanne rauhoittuu siltä osin, kun vaalit runsaan viikon päästä ovat ohi. Onneksi rutiinillakin menee jo osa, mutta aikansa kaikki vie. Muita kevätpuuha toki alkaa olla pihalla ja mökillä sitten enenevässä määrin.
      Ihanaa alkavaa huhtikuuta Sinulle myös sinne vuonon rannalle!

      Poista
  5. Voi miten ihania kuvia!
    Nuo pitsimunat on kauniit!
    Ja upea kakku!
    Ihanaa viikkonloppua sinne!❤

    VastaaPoista
  6. Kiitos Sari <3
    Sinulle myös oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Oi miten ihana kakku ja koristeluidea! Onpa teillä ollut mukava syy sukulaisten kyläilyyn; pienokaisen, suvun uuden tulokkaan näkeminen (ja sylittely). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuollaisen pienen ihmisen juhlat ovat niin sydämellisen lämpimiä ja sukulaiset koolla, mikä sen mukavampaa.

      Poista
  8. Lämmin kiitos, sysseli, kun saimme olla mukana! Kakut olivat kauniita ja maukkaita - mutta kyllä kaiken ohi meni juhlakalu itse! Mikä ihana pieni persoonallisuus! Melkein sydän pakahtui, kun sitä naamaa katseli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa, kun olittte mukana <3 Niin syötävänsuloinen sankari <3

      Poista