keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Nyt juhlii aluksen kapteeni miehistöineen!

Heissan!

Poikamme lähes viiden vuoden aherrus Satakunnan ammattikorkeakoulussa Raumalla päättyi toukokuussa ja merikapteeninpaperit taskussa tuntuvat nyt hyvältä. Ylpeyttä tuntee sydämessään nyt niin äiti, isä kuin sisaretkin ja tottakai se oma perhe, vaimo ja pieni poika. Nyt on perheemme kaikilla lapsilla hyvä koulutus.

Valmistumisjuhlia vietettiin viime lauantaina Sauvon Suojalassa. Perhettä, sukulaisia ja ystäviä oli koolla noin viisikymmentä henkeä.

Tarjottavat tehtiin omin voimin ja menun suunnittelijana ja pääkokkina hääri kapteeni itse. Tarjolla oli Street food buffee kapteenin tapaan. Se sisälsi erilaisia leipiä, jotka jokainen sai täyttää makunsa mukaan nyhtöpossulla, - kanalla tai bulgogilla tai tehdä hodarin ja höystää nämä mieleisillään mausteilla. Lisäksi oli vielä kreikkalainen salaatti, jälkkäriksi persikkaunelma ja lopuksi kahvin kanssa sulkaahippukeksejä ja päivänsankarin suosikkikakku eli kinuskikakku. Juomana oli mm. kipparin oma nimikkojuoma Kapteenin pilssivesi. Juhlapaikka koristeltiin merihenkisesti ja ojanpientareilta poimimme sylit täyteen kedon kukkia maljakoihin. Kuistilla koivut ja lupiinit maitotonkassa toivottivat kesäisesti vieraat tervetulleiksi.

Kapteenin toivomuksena olivat rennot juhlat rentoine pukeutumisineen puheet ja muut virallisuudet unohtaen hyvän musiikin soidessa. Niinpä virallisuutta edustivat vain maljan kohotus ja onnittelut. Kapteeni kavereineen jäi vielä saunomaan onnistuneiden juhlien jälkeen, kun muut vieraat jo lähtivät kesäiltaan.

Oikein paljon vielä tätäkin kautta onnea meidän merikapteenille ❤️

Kuvien ottaminen tarjoilujen touhussa jäi kovin vähäiseksi. Tässä kuitenkin muutama.
Rakkaudella Maija

10 kommenttia:

 1. Ooih! Onnea kapteenille!
  Mahtavat kattaukset teillä.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mamma ❤️
  Oikein mukavaa loppuviikkoa Sinulle myös ❤️

  VastaaPoista
 3. Ihanat juhlat ja maittavat tarjoilut, nams! Onnea vastavalmistuneelle merikapteenille. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäinen ja merellinen pöytä ja kivat ja modernit herkut! Onnittelut koko perheelle ja erikoisesti "kapteeni Haddockille" :).

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ulla Annika ❤️Olet tainnut lukea Tinttiä 😊

  VastaaPoista
 6. Onnittelut kapteenille!
  Upeat kuvat! Ja ihanat tarjoilut!
  Hyvää viikonloppua!❤️🌺

  VastaaPoista
 7. Lämmin kiitos! Oli taas niin teidän näköiset juhlat: teema, kaunista, rauhallista, selkeää, maukasta, tyylikästä, kaikki itse tehtyä ja koko perheen voimin - ihan parasta!😋😊

  VastaaPoista
 8. Kiitos, syssaseni ❤️Teema olikin näihin juhliin helppo valita ja yhdessä saa enemmän aikaiseksi ja mikä parasta, se yhdessä tekemisen ilo 😊

  VastaaPoista