sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Päivä muistojen kirjaan

Kesäinen ilta ja haitari soi...

Eilen oli päivä, jonka talletan tarkasti muistojeni kirjaan. Viidestä sisaruksestamme vanhin täytti 80 vuotta. Nut juhlittiin lasten järjestämässä kesäisessä ja niin veljelle sopivissa iltamissa Yläneen Himolan kesäteatterin koivuin, kukin ja eläkkeellä olevalle maanviljelijälle sopivasti viljantähkin koristellulla tanssilavalla. 

Pitkäaikasena ja innokkaana kesäteatterilaisena veljelle olivat muut teatterilaiset järjestäneet kivaa ohjelmaa. Itse hän soitti myös Kurttuset yhtyeessä, joka esitti tanssimusiikkia koostuen Lapinkävijälle rakkaista kappaleista.

Lohisoppa ja mansikkakakku, lavatanssit, ihana yhdessäolo sisarusten ja avecien ja mikä hauskinta meidän lähes 98-vuotiaan äitimme kanssa. Todella mieleenpainuvaa!

Aurinkoista sunnuntaita! Maija 



4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olette päässeet juhlimaan koko porukalla! :) 💕

    VastaaPoista
  2. Kiitos-A-❤ Oli kyllä ihanaa, mutta hiukan myös pelotti. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Suurin osa oli kuitenkin varmaan jo tuplarokotettuja ja varmaan lähes kaikki olivat saaneet jo yhden annoksen.

    VastaaPoista
  3. Oli se niin täydellinen juhla veljelle ja meille kaikille! Lisäksi veli sai Yläneen - vai koko Pöytyän? - positiivisimman henkilön tittelin! Hyvä veli! 👍😊💖

    VastaaPoista
  4. No niin oli! Veli on aina liikkeellä positiivisella asenteella ❤

    VastaaPoista