sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Pupusukat pääsiäiseksi ja keväänmerkkejä

 Heissan!

Löysin Pinterstistä ihanien pupuvillasukkien ohjeen. Oli ihan pakko kutoa sellaiset pikkuprinsessallemme.

Sukissa olikin enemmän puuhastelua, kuin ajattelin. Korvien tekeminen kahdesta erillisestä palasesta ja niiden koristelu paljetein oli pientä näpertämistä ja vei aikaa. Hauska niitä kuitenkin oli tehdä. 







Eilen kävimme pikaisesti Lohjansaaressa näyttämässä mahdollisille ostajille Amoren kotitaloa, jonka olemme remontoineet. Menomatkalla ihastelin runsaita lepänkukintoja ja paluumatkalla sakeaakin sakeampaa vaakaan tuiskuttavaa lunta. Kovin sää vaihtelee. 

Ohranversot ovat niin kovassa kasvuinnossa. Vanhin lapsenlapsi kylvi ne keskiviikkona ja nyt ovat jo noin pitkiä. Hyvin ehtivät pääsiäiseksi, vaikka luulin taas jo olevani myöhässä niiden kylvön kanssa. 

Rauhallista juuri alkavaa pääsiäisviikkoa 💛 Lämpimät halaukset minulta Sinulle 💛 Maija 



4 kommenttia:

  1. En kestä miten ihanat pupusukat! <3
    Mukavaa pääsiäisen odotusta sinne. Itse ollaan poissa melkein koko pääsiäinen, joten ei kotona koristella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos 💛
    Kiitos samoin sinne teille 🐣🐣

    VastaaPoista
  3. Toiset tekevät mitä osaavat, Maija tekee mitä haluaa! Supersuloiset pikku sukat! 🐇💞 Meillä käy kaksi pupua syömässä lintujen ruokintapaikalla aamuin illoin. Myös omenapuista leikatut oksat maistuvat niille kovin. 😍😍

    VastaaPoista
  4. Kiitos 💛
    Meilläkin puput syövät omppupuiden leikattuja oksia ja tietysti porkkanoita, joita heille tarjoilemme joka ilta ja aina aamulla ne ovat hävinneet 🐰🐇

    VastaaPoista