lauantai 23. huhtikuuta 2022

Kahvilassa Lohjalla

Perjantaina töiden jälkeen lähdimme Lohjansaaren, jossa remontoimamme Amoren kotipaikka sijaitsee. Olemme laittaneet sen myyntiin ja nyt taas yksi ostajaehdokaspariskunta halusi nähdä sen. 

Meillä oli runsaasti aikaa ja kävimme syömässä moottoritien varren taukopaikassa. Vielä senkin jälkeen kello näytti kovin vähän ja päätimme mennä kahville Lohjalle. Ehdotin kuuluisaa St Honoréta. Paikka löytyi. Kiinteistö ei pääse tunnelmallisuudellaan pröystäilemään, mutta leivonnaistiski sai kyllä pään pyörälle. Mitä herkkuja siellä olikaan! Valinta oli vaikea. Valitsimme molemmat shampanjamansikkaleivokset. Tai siis Amore valitsi ensin ja minä perässä, sillä usein iskee se kuuluisa annoskateus, jos olen valinnut erilaisen. Leivos oli suussa sulava ja kooltaan vähintäinkin riittävä. Hinnatkaan eivät olleet kovinkaan korkeat. Joten, jos matkasi suuntautuu Lohjalle, käy ihmeessä herkuttelemassa. 

Lohjansaaressa sinivuokkojen sininen meri ilahdutti jo kovasti kevääseen heränneessä luonnossa. 

Nyt olemme matkalla Houtskariin ja tekemään kevätsiivousta mökille.  Mukana on uusi varsi-imuru, joten sormet jo syyhyävät päästä hommiin. 
Aurinkoista viikonloppua kaikille! Terveisin Maija 

4 kommenttia: