keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Hyvää Uutta Vuotta

Heissan piiiiitkästä aikaa! Ja hyvää Uutta Vuotta  ystävät, jos täällä joku vielä käy,  ja vielähän sitä uudenvuodenonnea voi toivottaakin ❤️Blogi meinaa nyt ihan olla hunningolla. Täytyy oikein ryhdistäytyä heti uuden vuoden alkumetreillä. Aiheita on takataskussa vaikka kuinka paljon. 

Joulun olen siivonnut jo lähes kokonaan pois, en kyllä tiedä miksi, sillä aina olen Nuutin päivään asti kuusta halunnut pitää. Pallot on pakattu laatikoihin ja tontut lähetetty tonttumaahan keräämään voimia uutta joulua varten. (Kohtahan se lahjojenteko heillä taas alkaa! Hih 🤭) Muutama tähti on vielä ikkunassa, mutta niitäkään en enää sähköpihinä raaski polttaa. Muutenkin jouluvaloja laittelin paljon vähemmän kuin edellisinä jouluina. 

Ulkona on jo aika kova tuuli, jonka ennustetaan vielä voimistuvan. Nyt lähden kävelemään töihin vastatuuleen. Yhtä kaikki, punaiset posket siitä ainakin saa ja vielä kun laitan piikit kenkien pohjaan, niin on turvallista taivaltaa. 

Miten teillä, joko joulu on siivottu pois, vai odotatko Nuuttia? Joko myrsky ulvoo nurkissa?Mukavaa loppupäivää! Maija 


4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sinullekin! On joulu korjattu pois jo uudenvuodenpäivänä. Täällä on aika myrskytuuli. Lumet kaikki sulaneet ja hiukan sateistakin on.
  Mukavaa vuoden jatkumista sinne<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Kristiina ❤️Täällä satoi kaatamalla, kun töihin kävelin. Lumet sulaa vauhdilla, vaikka aika paljon sitä on. Tuuli oli kova 😳

  VastaaPoista
 3. Heipä hei! Osa joulukoristeita on korjattu jo pois, mutta uudet joulutähdet odottavat ikkunoihin asentamista, heh! :) Ajattelin fiilistellä vielä ikkunatähdillä. Lapset auttoivat joulukoristeiden poislaittamisen kanssa, kun olen ollut itse kipeänä. Veto on ollut niin pois, että mitään en ole jaksanut. Ja sen tähden, vain osa joulukoristeista on laitettu pois. Mutta pikkuhiljaa. :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle. Hyvää alkanutta vuotta 2023! ❤️

  VastaaPoista
 4. Kiitos, -A-❤️ Voi harmi, että olet ollut sairaana! Ainakin ne flunssat, jotka täällä ovat kiertäneet, ovat kyllä vieneet voimat täysin. Mutta pikkuhiljaa niitä joulujuttuja voi laitella pois ja ihanaa, kun lapset auttavat. Kiva on vielä tunnelmoida uusien tähtien kanssa.
  Pikaista toipumista ❤️

  VastaaPoista