torstai 7. toukokuuta 2015

Heissan kaikki!

Viikko on pitänyt kiireisenä häävalmistelujen, lapsenlapsenhoidon, työn ja omalle äidille ja koko suvulle äitienpäivänvalmistelujen kanssa.

Lauantaina pidettävään juhlaan olen jo leiponut saaristolaisleivät lohikeiton kylkeen, kotijuusto on valumassa juustokehässä ja kinuskikakun pohja odottaa täyttämistä ja kuorruttamista. Koko porukka ei kiireidensä vuoksi pääse tulemaan, mutta kyllä meitä kuitenkin tulee olemaan koolla 25-30, iso suku kun on kysymyksessä.

Ennen lauantain juhlia on vielä tehtävä huomenna iltapäivällä pikapika reissu mansikkapaikallemme Houtskariin häihin liittyen. Tässä vaiheessa en uskalla paljastaa enempää. Reissuhan tietää autossa istumista minimissään kuusi tuntia yhteensä, vaikkei kilometrejä kerry 220 enempää. Matkalla on nimittäin kolme lossia, joiden odottelussa vierähtää helposti aikaa. Mutta koko matka on niiiin ihana, sillä tie mutkittelee saarilla ja merinäkymät ovat aivan mahtavia. Saaristo on niin kaunis. Ellei ajovoro osu omalle kohdalle, voi myös tehdä käsitöitä tai lukea. Koskaan ei matka ole tuntunut pitkältä. Ja mikä parasta, kun tuon kolmetuntisen viettää autossa, on kuin olisi saapunut ulkomaille. Niin erilaista ulkosaaristossa on.

Nyt mukavaa torstai-iltaa rakkaat lukijat :)

Maija

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saatte kauniin ilman saariston pikavisiitillenne huomenna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saadaan! Eiköhän säätiedotus ainakin sellaista lupaillutkin :)

      Poista