keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Vanhasta uutta

Heippa!

No nyt on puuhailtu, ekoiltu, tuunaltu ja uudistettu. Minulla on ollu työn alla, ts.ajatuksissa, jo kuukausia kahden rahin uudelleen verhoilu. Ostimme takahuoneeseen uudet nojatuolit, mutta ajattelin, että rahit pystyn päällystäämään helposti itse.Tuumasta toimeen -periaatteen toteuttaminen vaan kesti hetken. Uskallanko leikata kankaan, ettei se menisi piloille, että siitä kankaasta riittäisi molempiin raheihin ja uskallanko sitten käyttää työkaveriltani lainaamaa nitojaa? Ei siis tavallista paperinitojaa. Lopulta kuitenkin uskalsin hommaan ryhtyä ja se olikin tosi hauskaa, helppoa ja nopeaa ja mikä parasta raheista tuli mielestäni aivan uudenveroiset ja ehkä vielä nätimmät kuin nuo edes uutena olivat ikinä olleet.Jo oli aikakin aloittaa puuhastelu.
Tällä vempaimella työ sujui.Ja valmista tuli. Mitäs sanotte?


-


Työ alla seuraava käsityö eli pitkävartiset palmikko-pitsisukat.
Tätä on ihana neuloa ja nopeaakin se on, kun kerrokset ovat erilaisia, tuntuu työ etenevän vauhdilla.Hyvää harmaata keskiviikkopäivää ystävät! t. Maija

4 kommenttia:

 1. Tosi hienosti onnistuneet ja nätit kyllä ovat nuo rahit! :)
  Samoin ihanat sukat tekeillä! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot! Olisit varmaan pystynyt verhoilemaan nojatuolitkin itse! ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Ajatuksissa onkin, että kokeilen verhoilla niitä vanhoja nojatuolejakin., kunhan aikaa vaan on. Niitä ei suinkaan ole heitetty pois. Jos sitten menee piloille, ei haittaa. Vain kankaan hinnan sitten kärsin nahoissani. Saisi vaikka mökille nojatuolin tai jonnekin. Niissä on kyllä myös ommeltavaa, pelkkä nitojalla kankaaan kiinnittäminen ei riitä. Joten haasteita on hiukan enemmän.

  VastaaPoista