maanantai 23. marraskuuta 2015

Oman kaupungin joulumarkkinoilla

Heippa!

Lauantai-iltana luonto sai puuterilumikuorrutuksen kuin tilauksesta. Eilen varmasti monella paikkakunnalla järjestettiin vuoden ensimmäisiä joulumarkkinoita. Niin meilläkin. Vanhan kivikirkkomme kupeessa, suuren joulukuusen katveessa. Tyttären kanssa pistäydyimme tunnelmaa haistelemaan ja tarjontaan tutustumaan. Väkeä oli lähtenyt liikkeelle sankoin joukoin, mikä onkin mukavaa, kun kerran jotain paikkakunnalla järjestetään. Itse en aivan vielä saanut joulutunnelman reunasta kiinni, mutta ehtii sitä vielä.

Tadokkaita käsitöitä, leivonnaisia, jauhoja, koristeita, joulupuuroa, kahvia, joulupukki, joulumusiikkia, piparkakkutalokilpailu, askartelua, metrilakua, karuselli. Mm. näistä oli tämän vuoden kaupnkimme joulumarkkinat tehty.













Piparkakkutalokilpailussa suosikkini oli ehdottomasti tämä joulupukin nukkekoti, jossa joulupukki joko keräsi voimiaan tulevaan kierrokseen tai oli jo uupunut matkastaan. Sokerimassasta oli muovailtu pikkutarkkoja, huolellatehtyjä yksityiskohtia kodikkaaseen kotiin.





Joulupukkikin tavattiin.


Pitäkää huolta itsestänne ja nauttikaa alkaneesta viikosta :) Maija

2 kommenttia:

  1. Mahtava tuo pieniä yksityiskohtia täynnä oleva piparkakkutalo! :)

    VastaaPoista
  2. Niin ihastuttava :) Mutta kyllä on vaatinut paljon kärsivällisyyttä ja työtä!

    VastaaPoista