keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Meriseikkailu

Hei taas :)

Huomenna olemme lähdossä tuttaviemme venellä meriseikkailulle. Voi siis sanoa seikkailulle, sillä emme totta totisesti tiedä ollenkaan, minne olemme menossa.

Menemme ensin tuttavien mökille Nauvoon ja sieltä vene starttaa aikaisin perjantaiaamuna jonnekin. Ajoa kuulemma on jonkukin verran. Odotan ihan innolla :) Mikähän on määränpäämme?

Olemme kerran aikaisemmin tehneet samanlaisen reissun Aspöhön. Silloin oli syksy, tuuli aika kovaa, aallot olivat jo syksyisen teräviä. Yövyimme ja saunoimme mökissä. Nautimme illallisen ravintolassa Sininen Terassi, joka oli siitä erikoinen, että koko ravintolassa oli vain yksi pöytä. Ruoka oli tietysti kotitekoista ja tyypillistä saaristolaista sesonkiruokaa. Aterian lopulla emäntä istahti itse pöytäämme juomaan kahvia ja kertoili elämästä saarella.

Vatsat täynnä lähdimme takaisin mökille ja meri-ilman ja ruuan ansiosta uni tuli silmään nopeasti yön pimeyttä ja tuulen huminaa kattorakenteissa kuunnellen. Tunnelma oli käsinkosketeltava.

Aamupalan jälkeen lähdimme kotimatkalle. Reissu onnistui aivan mahtavasti.




Kuva Korppoo-Houtskari-lautalta. Kaukana horisontissa pienenpienenä pisteenä häämöttää Ruotsin-laiva. Lautta kulkee osan matkaa laivaväylää pitkin.

Palailen matkaan varmasti ensiviikolla. Tänään sen sijaan vietämme tyttären synttäreitä. Onnea hänelle :)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Varmasti mahtava ollut tuo Aspön-reissu - innolla odotan kertomusta tästä tämänkertaisesta seikkailusta! :D
    Kiitos vielä onnitteluista! :)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä! Oli mukava ilta :) Niin, nyt jo jännittää, minne oikein olemme menossa. Sääenuste ainakin lupailee seikkailijoille hyvää säätä verrattuna siihen, miten tämä kesä on alkanut :)

    VastaaPoista