maanantai 1. kesäkuuta 2015

Korallihääpäivä

Hei taas kaikki :)

Eilen saimme puolisoni kanssa viettää jo 35. hääpäiväämme :) Lapsemme perheineen olivat järjestäneet meille kivan yllätyksen ja niin juhlimme koko porukalla grillaten, makoisia salaatteja syöden ja tyttären tekemästä italialaisesta mimosakakusta nauttien.

Kun avioliittovuosia on kertynyt jo pitkäksi jonoksi asti, ovat lapsemme panneet merkille, että huushollitavaratkin, ainakin osa, ovat jo parhaat päivänsä nähneet. Olemme aina silloin tällöin saaneet kuulla, että esimerkiksi tämäkin veitsi olisi jo aika heittää pois.

Mutta me molemma puolisoni kanssa olemme omissa lapsuudenkodeissamme saaneet oppia elämään tarkasti, siis tuhlailematta, sillä molempien vanhemmat ovat eläneet niin pula-ajan kuin sota-ajankin. Eikä tämä näin ollen ole mielestäni ollenkaan huono ajatustapa elää. Nyt tavaraa on kyllä saatavilla, mutta oma ajatuksemme on, että myös lapsenlapsemme saisi elää tulevaisuuttaan maailmassa, jossa ilma olisi vielä hengityskelpoista, maapallo ei olisi täynnä poisheitettyä romua, eivätkä kaikki luonnonvarat olisi vielä loppuunkäytetty ja vielä kukatkin kukkisivat.

Saimme siis lahjaksi kaksi isoa kylpypyyhettä,  Veitsitukillisen Fiskarsin veitsiä ja paistinpannun. Tällainen iso paketti meille ojennettiin pilke silmäkulmassa. Kaiken kukkuraksi meille syksyllä Sisiliaan lähteville ojennettiin lahjakortti, joka oikeuttaa neljän (myös matkakaverit) hengen sisilialaiseen illalliseen, jonka kokkaa Pizziamo-ruokablogia pitävä tyttäremme. Lisäksi lahjaan kuuluu vielä kierros viinitilalla Sisiliassa ja illallinen siellä. Ihanaa! Tuskin maltamme odottaa :)

Onni on ihana ikioma perhe :)





Kuvaongelmani jatkuu, enkä onnistunut saamaan tähän eilen syömäämme mimosakakun kuvaa. Ehkä joskus myöhemmin.

                                     Mukavaa viikon alkua kaikille rakkaat lukijani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti