torstai 3. joulukuuta 2015

Kuluneella viikolla

Heippa!

Oi, oi melkein viikko on vierähtänyt viimekertaisesta postauksesta. Ja nyt on enää kolme viikkoa jouluun! Viikot kuluvat päätä huimaavaa vauhtia. Saas nähdä, mitä jouluun mennessä on ehtinyt tehdä. Ehtivätkö kaikki suunnitelmat toteutua?

Viimen viikonloppuna vierailimme Tallinnassa. Laivat olivat täynnä matkaajia, sillä moni oli halunnut lähteä viettämään pikkujoulua etelänaapuriin. Lauantain myrsky sai laivamatkustajat voimaan pahoin ja merisairaita kasvoja näkyi joka puolella.










Joulutorille suuntasimme illan jo hämärtyessä. Väkeä oli tungokseen saakka, niin myyjiä kuin asiakkaitakin. Lavalla esitettiin monenlaista ohjelmaa. Mm. Latviasta oli saapunut kansantanssiryhmä. Tietenkään joulutorilta ei voi lähteä ilman, että on hörppinyt mukillisenVanatallinglögiä. Se lämmitti tuulisessa ja koleassa säässä niin ihanasti.

Tallinnassa pitää tietysti syödä hyvin. Illallispaikaksi olimme jo etukäteen varanneet pöydän Pippurisäkistä. Hyvää ruokaa ja lisämausteeksi vielä kansantanssia siinä vain pöytien välissä. Kyllä virolaiset osaavat luoda tunnelmaa.










Viron matkalla sain bussissa ja laivassa neulotuksi yhdet makkaravartiset sukat ja palmikko-pitsisukat valmistuivat myös tällä viikolla. (Valkoisten sukkien ohje löytyy Novitan sivuilta.) Ne matkasivatkin lahjaksi Marokkoon.

Pysykäähän kuulolla, palaillaan taas pian :) T. Maija


2 kommenttia:

  1. Kivoja jouluisia kuvia Tallinnasta ja ihania, lämpimiä sukkia! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos<3 Tallinnassa on aina niin tunnelmallista :)

    VastaaPoista