torstai 15. lokakuuta 2015

Italialaiset tuoksuni

Heippa!

Vuoden vilkkain juhlakausi on taas kohta käsillä. Kuulun siihen joukkoon, joka kayttää tuoksuja. Nykyään ilmeisen moni on luopunut tuoksujen käytöstä kanssaihmisten allergioiden vuoksi. Huonoa omaatuntoa potien suihkautan kuitenkin pikkuisen hyvää tuoksua juhliin valmistautuessani tai kun lähden konserttiin, teatteriin, matkoilla jne. Työni on sen luontoista, että sinne eivät tuoksut sovi. Elämän juhlahetkissä ja muissa kohokohdissa on mielestäni mukava pukeutua nätisti ja tuoksua hyvälle.


Olen koonnut hajuvesipullot pukeutumishuoneen lipastolle ryhmäksi, josta on helppo valita mieleinen tuoksu kulloisellakin kerralla. Ja miten yllättävää, kaikki tuoksuni ovat italialaisia. Ne vain tuntuvat sopivan pukeutumistyyliini ja ovat mielestäni hienostuneita.Perheenikin, jolta saan hajuvesiä lahjaksi, tietää tuoksumieltmykseni. Suosikkejani ovat Dolce&Gabbana, Laura Biaggiotti, Giorgio Armani, Gucci.

Ihanaa torstai-iltaa lukijani :)

4 kommenttia:

 1. Edellinen kommenttini taisi hävitä taivaan tuuliin kun nettiyhteys meni hetkeksi poikki juuri, kun olin sitä lähettämässä... :-/
  Mutta ihania tosiaan nuo italialaiset tuoksut, pullot ovat todella tyylikkäitä samoin kuin tietysti itse tuoksut! :)
  Itsekin suosin italialaista tässä(kin) asiassa, tosin kesällä käytän paljon myös Escadan tuoksuja.
  Bottega Verdellä on myös tosi ihania tuoksuja... ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo nettiyhteydet ovat välillä niiiiin ärsyttäviä... Juuri, kun on saanut ison urakan tehdyksi, niin sitten tapahtuu jotakin odottamatonta.
  Kyllä, pullot ovat mielenkiintoisen tyylikkäitä ja italialaisilla nyt vain on pettämätön maku asian kuin asian suhteen :D Varmasti muitakin hyviä tuoksuja on olemassa... :D

  VastaaPoista
 3. Oi miten viehkeä ja hieman ylellinenkin aihe klapisouvin lomassa. Ihan tuntuu ihana tuoksu tänne asti, vaikka kovin vahvasti en uskalla nuuhkaista, koska minulla on erityisherkkä hajuaisti. ;)

  VastaaPoista
 4. Klapisouvin jälkeen on juuri vastapainoksi mukava suihkuttaa hiukan ihanaa tuoksua korvan taa :) Voi harmi, tuon takia omatunto kolkuttelee, kun noita hajusteita käytän.

  VastaaPoista