perjantai 2. lokakuuta 2015

Myrskyluodolla myrskyää

Hei!

Sääennusteet osuivat kuin osuivatkin oikeaan. Nyt kuunnellaan, kun myrskytuuli ulvoo nurkissa ja savupiipussa. Kun meri ärjyy ja on sysimusta. Pelottava. Kuin taikuri olisi napsauttanut sormia ja kova tuuli alkoi puhaltaa ihan yhtäkkiä saunoessamme. Vain kerran ehdin käydä taskulampun valossa uimassa, mutta toista kertaa mieheni ei minua enää mereen päästänyt, sillä tuuli voimistui voimistumistaan. Kuin sataisi lunta, kun myrsky repii männynneulasia irti puista ja riepottaa niitä. Kipeästi ne iskeytyvät paljaalle iholle.

Saunan lauteilla oli mukava istuskella lämpimän löylyn hyväillessä ihoa, kun pimeys kietoi pikkuisen mökkeröisemme vaippaansa. Tällä kertaa yövymme asuntoautossa, joka heiluu tuulen voimasta. En oikein osaa ruveta vielä nukkumaan. Onneksi on kirja, joka pitää seuraa. Eiköhän tuo myrsky tuosta aamuun mennessä hellitä otettaan.

Hyvää yötä myrskystä huolimatta! T.Myrskyluodon Maija 

4 kommenttia:

  1. Ohhoh, aikamoinen myrsky teillä siellä. :O Täällä on ainakin tänään ihan nätti keli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä myrskysi oikein kunnolla. Mukava sitä oli kuunnella jalat tukevasti maan kamaralla. Täällä merellä ja aavan reunalla säät muuttuvat aivan yhtäkkiä.

      Poista
  2. Ai että! Saitte varmaan kokea upean tuiverruksen ja mahtavan merenkohinan! Niin mekin aina silloin nautimme meren kohinan kuuntelusta Mossalassa, kun se maailma oli vielä mallillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki oli vain yhtä kohinaa j huminaa. Niin se maailma muuttuu syyssani, mutta tervetuloa tänne Myrskyluodolle myrskyä seuraamaan!

      Poista