Ihanaa syysviikonloppua on vietetty pääosin kotosalla pientä lähiseutuvierailua lukuunottamatta.
Lauantain superlämmin ja niin ihanan aurinkoinen päivä vietettiin haravoiden, autonrenkaita vaihtaen ja muita ulkotöitä tehden. Kun aurinko pikkuhiljaa painui mailleen ja illan hämärä alkoi hiipiä, kokoonnuimme koko perheen voimin viettämään synttäreitäni.
Meillä oli pizzabaari auki.
Lopuksi nautimme juustoja, tiramisua, joka tällä kertaa oli nutellaversio (ohje myös Pizziamo -blogissa), kauramurubrownieita, suklaakarpaloita ja hyvää Astin jälkiruokaviiniä. Kyllä massut täyttyivät :P
Sain ihania herkkulahjoja. Hyvin on perheeni seurannut ajatusmaailmaani, sillä tuollaisista lahjoista pidän kovasti, jotka tulevat käytetyksi. Myös ihanat Bottega Verden tuotteet ilahduttivat minua kovi, sillä niitä tulee käytettyä paljon, koska ne ovat ihanan tuoksuisia, hyvälaatuisia ja tuotettu
ajatusmaailmaani sopivasti. Vävyni toi päivää juhlistamaan ihanan kukkakimpun. Tietää, mistä anoppi pitää :)
Sunnuntaina, kun taivas roikkui matalalla, tuuli tuiversi ja satoi, lähdimme syömään Taalintehtaalle ravintola Portsideen poikamme ja hänen vaimonsa kanssa. Rantamakasiineja, veneitä, matalalla roikkuvia harmaita pilviä, keltaisia lehtiä, tehdas, hyvää ruokaa ja hyvää palvelua, sitä oli Taalintehdas - Dalsbruk tänään.
Italialasia sisustuslehtiä on myös vähän selattu. Aivan ihanaa maalaisromantiikkaa italialaisitain.
Olipas kivasti tiivistetty ja kuvitettua kiva viikonloppu! :)
VastaaPoistaTuli kyllä massut aikas täyteen eilen, kun herkkuja oli niin monenlaisia, ja kaikkea piti saada maistaa, ja jotain vähän ottaa lisääkin! :D
Kyllä herkuttelu on kivaa - ja niin on kyllä kokkaaminenkin, mikä nyt tietty yleensä väistämättä herkuttelua edeltää. ;)
Onpas muuten kivat tähtöset blogissa, sopivat tavattoman hyvin saaristolaismaisemaan vasten! :)
Kiitos <3 Saariston ylle ne kyllä sopivatkin ja tuovat hiukan piristystä blogiin. Kiitos avusta :) Herkuttelu on mukavaa ja kokkaaminen, no.... :D
VastaaPoista