keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Toipilaan päiväkirja, osa VI - auringonsäteitä

Moikka moi!

Ulos lenkille ei vielä ole mitään asiaa, mutta kun kevättalvisen aamuauringon ensimmäiset säteet kurkoittavat kotimme ikkunoista sisään, on siinä jotakin niin hurmaavan suloista ja jopa harrasta, että se saa sydämessä läikähtämään ihan omanlaisensa onnentunteen. Se antaa jo lupauksen tulevasta. Enää pieni askel ja olemme keväässä, jolloin kaikki puhkeaa kukkaan. On äkkiä otettava kännykkä esille ja napattava nopeasti muutama kuva ennen kuin nuo ihanat säteet karkaavat pois. Pitää hiipiä hiljaa, etteivät ne vain pelästy. Tämän hetken tahdon pyydystää talteen.



Mustikanvarvut ovat jo kukassa, vain väri puuttuu.











Asuntoauto odottelee matkaanlähtijöitä.


























Ja sitten sain kyläilylle kaikkein kirkkaimman ja rakkaimman auringonsäteen, joka laskee varpaitaan :)

Viikko on taas jo puolessa. Ihanaa ja aurinkoista jatkoa viikollesi! Halit, Maija

7 kommenttia:

  1. Ihana sysseli! Että näitkin ne auringonsäteet, etkä niiden paljastamina ikkunoiden likaisuutta! :) Hyvä hyvä, vointisi sallii siis optimismin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin, näin! Nyt ne huomaa tavallista paremmin ja ihan ilman suodattimia :) Tosin...olen jo hiukan miettinyt, että yhdellä kädellä saa kyllä ikkunat pestyä sisältä päin, kun minulla on se maanmainio ikkunanpesukone :) Sitä paitsi optimismi on okein hyvää lääkttä.

      Poista
  2. Ihania, aurinkoisia kuvia!! :) Kyllä se aurinko vaan on mahtava, kun se pitkästä aikaa näyttäytyy!
    Kumpa saataisiin ensi viikollakin nauttia näteistä joko aurinkoisista tai ainakin talvisista keleistä, kun meillä Murun kanssa on talviloma!
    Voi tota meidän ihanaa mussukkaa. <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sillä auringolla kyllä mahtava vaikutus, vaikka aina toitotankin sitä, miten mukavia ja tunnelmallisia myös pimeät ja synkät (sään puolesta) ja myrskyisät päivät (silloin, kun kuopus ei ole merellä) ovat.
      Toivotaan teille hyviä hiihtolomakelejä :)
      <3 <3 <3 :)

      Poista
  3. Kyllä se sieltä tulee, kevät ja ne lämpöä suovat säteet! Hyvä, että kunto on jo parempi.
    Kauniita kukkakuvia ja auringon ihanaa valoa olet kuvannut <3

    Oikein mukavaa loppuviikkoa sinne Myrskyluodolle!

    VastaaPoista
  4. Kiitos <3
    Kyllä se tulee, ainahan se on tullut. Suomeenkin on kuulema tullut jo hiukan muuttolintuja. Se on jo selvä kevään merkki, vaikka ilmat varmasti sahaavat vielä monta kertaa edestakaisin. Mutta eipä meillä täällä vielä tässä vaiheessa kovin, kovin keväistä kuuluisikaan olla, joten pikkuhiljaa.
    Kiitos samoin sinne vuonojen äärelle!

    VastaaPoista